אם יש למישהי רעיון למשחק הפעלה תוכנית חמודה לשבת עם חברות אני ממש אשמח!!
משו קל פשוט קליל ובעיקר מהנה....
משו קל פשוט קליל ובעיקר מהנה....
אפשר לשחק אותו רעיון רק במקום לבחור קטגוריה כל אחת היא חיה ואם יוצא אותו קלף כל אחת עושה את הקול של החיה של השניה זה אחד המגניבייםםם.כל אחת מקבלת ערמת כרטיסים של מספרים ובוחרת קטגוריה כמו, אוכל, חנויות וכד'
כל אחת בתורה מוציאה כרטיס אחד ומניחה לפניה, עד שיש שני כרטיסים עם אותו מספר
ואז שתי הבנות שלהן אותו מספר, צריכות כל אחת לנסות להיות הראשונה שתגיד מילה מתוך הקטגוריה של החברה (לא של עצמה)
תנסן ותראו, מגלגל מצחוק (אני יודעת שלא נשמע כך...)
שבת שלום ובהנאה!
(מקווה שמובן ההוראות)
נשמע גם קוטלאפשר לשחק אותו רעיון רק במקום לבחור קטגוריה כל אחת היא חיה ואם יוצא אותו קלף כל אחת עושה את הקול של החיה של השניה זה אחד המגניבייםםם.
תהנו..
באותו ראש-במקום להחליט על חוקיות אפשר להביא מילה כלשהי שמי שבחוץ כנראה לא יכיר"חוקיות"-משחק שמוציאים מישהו לפני וכשהוא בחוץ (כדי שלא ישמע) מחליטים על איזהשהי חוקיות שלפיה יהיה התשובות (לפי א' ב', כל אחד צריך להתחיל באות שסיים מי שלפניו, וכו וכו') ואז קוראים לזה שבחוץ שיחזור והוא שואל את כולם שאלות והוא צריך לגלות לפי התשובות מה החוקיות
אני מקווה שאני מובן
עוד משהו שממש דומה לזה"חוקיות"-משחק שמוציאים מישהו לפני וכשהוא בחוץ (כדי שלא ישמע) מחליטים על איזהשהי חוקיות שלפיה יהיה התשובות (לפי א' ב', כל אחד צריך להתחיל באות שסיים מי שלפניו, וכו וכו') ואז קוראים לזה שבחוץ שיחזור והוא שואל את כולם שאלות והוא צריך לגלות לפי התשובות מה החוקיות
אני מקווה שאני מובן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: