לבקש מהבעלים של הנשים האלו להביא חפצים יחודיים מיוחדים. חפץ לכל אישהמחפשת תוכנית לליל שבת אחרי הסעודה - שבת נשים משהו צחוקים על המשפחה, יש למישהיא רעיון?
אני עשיתי משה בסגנון פעם קודמת,לבקש מהבעלים של הנשים האלו להביא חפצים יחודיים מיוחדים. חפץ לכל אישה
ואז להוציא אחד אחד מהשקית וכל אישה צריכה לנחש מה החפץ שלה
נכון, לכן העברתי את זה לשבת אחרי צהריים, משהו עם הילדים, קריטריונים וכוכו, אגב אני מחפשת קריטריונים שיכולים להתאים גם לילדים לדוגמההשאלה רק למי יש כוח לשחק אחרי סעודת ליל שבת שנגמרת כ"כ מאוחר
זהו, שאני מחפשת משהו שגם ההורים יהנו.ההורים בדכ פחות
סליחה על ההקפצהאני עשיתי משה בסגנון פעם קודמת,
סיפרתי לכל המשתתפות שיש לי פשלה שקרתה לכל אחת, ביפרתי להם שבררתי אצל אנשים מאד קרובים אליהם וכוכווכ, והבאתי לכל אחת חפץ שקשור לפשלה והם היו צריכות לנחש מה הפשלה, כל אחת ניסתה להוציא מליבה את כל אשר לה ואני סחטתי אותם עד הסוף, ובסוף גיליתי להם שהל שטויות ואין לי מושג לגבי הפשלות שלהם, השאגות צחוק הרקיעו שחקים.....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: