תוכנית בטלפון ביתי

יצירתית

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
יש לנו טלפון של הוט בתוכנית של 80 שח לחודש 2000 דקות לנייחים
בחשבוניות האחרונות יוצא לנו תוספת משמעותית על שיחות לניידים
פניתי אליהם לשמוע על תוכנית אחרת ואין (יש רק 300 דקות ב100 שח עם תשתית לאינטרנט)
מישהו יודע על אופציות אחרות?
תודה

חביבה

משתמש מקצוען
אנחנו העברנו את הקו לקו קל.
תגדילי תוכנית בפלאפון (ללא הגבלה) ובהוט תעשי לשיחות נכנסות. ועל כל הוצאת שיחה את משלמת 20 אג' ולא 50.
תבדקי אם עוד קיים. לי יש כבר די הרבה זמן תוכנית כזאת. ואז אם את מוציאה שיחות אז פעם בכמה חודשים הם מורידים ממהו"ק ולא כל חודש- תלוי בסכום.
בהצלחה!

יצירתית

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
הבעיה שלי שאני שונאת לדבר מהנייד... א"א להשוות את איכות השיחה

השקעה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אני הייתי בכל התכניות האלה הוט 2000 דקות, נטויז'ן 3000 דקות ודומיהם ולאחרונה (בין השאר בעקבות המלצות שקיבלתי פה בפורום) העברתי את הקו הביתי לבזק וגם את התשתית, המסלול זה 1000 דקות לנייחים וניידים בשמונים ומשהו ותכלס זה החבילה הכי נורמלית שיש לדעתי כי מי מדבר את כל ה3000 דקות האלה בכלל, ומה זה שווה את השרות החאפר שמקבלים? (גם מהוט העברתי תשתית לבזק אחרי שחיכיתי כמה שעות לטכנאי שלהם שהבריז)

B7

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
עברנו עכשיו לתוכנית של נטוויז'ן ללא הגבלה לניידים ונייחים ב - 60 ש"ח לחודש.

פיטפוט

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
לי יש קו ביתי של אורנג'
ואני משלמת 49 ש"ח לחודש ללא הגבלה לנייחים וניידים.
(התשתית של הוט קיימת בכל מקרה עבור האינטרנט)

יצירתית

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י רותי בן שימ;1145847:
לי יש קו ביתי של אורנג'
ואני משלמת 49 ש"ח לחודש ללא הגבלה לנייחים וניידים.
(התשתית של הוט קיימת בכל מקרה עבור האינטרנט)

דר מי עושים את זה?
כמה את משלמת להוט רק על אינטרנט?

שרה רבקה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י השקעה;1145594:
אני הייתי בכל התכניות האלה הוט 2000 דקות, נטויז'ן 3000 דקות ודומיהם ולאחרונה (בין השאר בעקבות המלצות שקיבלתי פה בפורום) העברתי את הקו הביתי לבזק וגם את התשתית, המסלול זה 1000 דקות לנייחים וניידים בשמונים ומשהו ותכלס זה החבילה הכי נורמלית שיש לדעתי כי מי מדבר את כל ה3000 דקות האלה בכלל, ומה זה שווה את השרות החאפר שמקבלים? (גם מהוט העברתי תשתית לבזק אחרי שחיכיתי כמה שעות לטכנאי שלהם שהבריז)

בבזק צריך לבדוק טוב טוב לכמה זמן המבצע מוגבל. בד"כ לחצי שנה וח"כ הם מעלים תעריפים כמובן, בלי להודיע לך. שהרי הם כתבו את זה באותיות הקטנות של ההסכם הראשוני.....

יצירתית

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י שרה רבקה;1145893:
בבזק צריך לבדוק טוב טוב לכמה זמן המבצע מוגבל. בד"כ לחצי שנה וח"כ הם מעלים תעריפים כמובן, בלי להודיע לך. שהרי הם כתבו את זה באותיות הקטנות של ההסכם הראשוני.....

בכל מקרה זה מעט לי 1000 דקות

פיטפוט

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י יצירתית;1145884:
דר מי עושים את זה?
כמה את משלמת להוט רק על אינטרנט?

על תשתית אני משלמת 54 ש"ח

את הקו של אורנג' עושים בטלפון 054*

B7

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
נכתב ע"י אפרתה;1145880:
ואיך זה? הקליטה? השירות? התקלות?

לגבי נטוויז'ן - בינתיים האיכות מצוינת, השירות גם היה טוב, אבל לא התנסנו מספיק זמן...

רחל המומחית

משתמש רשום
יש בסלקום 2 קוים ניידים כשרים ללא הגבלה + קו ביתי ללא הגבלה ב299 ש"ח.
(אולי גם עם תשתית של אינטרנט?) כדאי לבדוק אצלהם.

השקעה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י שרה רבקה;1145893:
את זה לא ידעתי,אני אשאל אותם ולפני שיסתיים אני אגיד להם שאני רוצה לעבור אם לא משאירים לי את זה, אני מאמינה שהם ישאירו

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  2  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה