עזרה תוכנה ניהול עסק

ריקי הופמן

משתמש פעיל
איזה תוכנה מומלצת לניהול עסק
כולל ניהול מלאי חשבוניות , הזמנות ,סוכנים ?
תודה

rabin

מנהל קהילת אוטומציה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
איזה תוכנה מומלצת לניהול עסק
כולל ניהול מלאי חשבוניות , הזמנות ,סוכנים ?
תודה

אוריגמי מאד מומלצת כמערכת לניהול עסק!
מגיע עם תבנית ברירת מחדל, וניתן להתאים/ולהוסיף כל חלק במערכת למטרה שלכם.
קיים שם גם יצירת חשבוניות וכו', אבל בשילוב מורנינג יכול להיות מוצלח יותר.
בהצלחה.

HennyS

משתמש מקצוען
בהצלחה.
אוריגמי היא בעברית או רק באנגלית?

rabin

מנהל קהילת אוטומציה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית

שמחה קופי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
ניתן להגדיר את הממשק עצמו בעברית או באנגלית וכמובן את כל השדות בהתאמה אישית באיזה שפה שרוצים.
יפה.
לא ידעתי.

אז זה יתרון גדול של אוריגמי על קליקאפ (בכל אופן עבורנו כדוברי עברית)

כי מעבר לשפה, ברוב הסקירות שראיתי קליקאפ קיבלה ציון יותר טוב מאוריגמי

rabin

מנהל קהילת אוטומציה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
יפה.
לא ידעתי.

אז זה יתרון גדול של אוריגמי על קליקאפ (בכל אופן עבורנו כדוברי עברית)

כי מעבר לשפה, ברוב הסקירות שראיתי קליקאפ קיבלה ציון יותר טוב מאוריגמי
זה שני דברים ויעוד שונה:

Origami היא מערכת גמישה ומודולרית המיועדת לניהול CRM, ERP, ניהול פרויקטים ועוד, עם אינטגרציה רחבה למערכות אחרות. היא מתאימה לארגונים בכל גודל ומספקת תמיכה מלאה בעברית. המערכת דורשת זמן פיתוח ומחירה יחסית לא זול.

ClickUp היא מערכת לניהול פרויקטים מתקדמים, המתאימה לצוותים קטנים ובינוניים. היא מציעה תמיכה חלקית בעברית, קלה להתקנה ומחיר יחסית זול.

שמחה קופי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
זה שני דברים ויעוד שונה:

Origami היא מערכת גמישה ומודולרית המיועדת לניהול CRM, ERP, ניהול פרויקטים ועוד, עם אינטגרציה רחבה למערכות אחרות. היא מתאימה לארגונים בכל גודל ומספקת תמיכה מלאה בעברית. המערכת דורשת זמן פיתוח ומחירה יחסית לא זול.

ClickUp היא מערכת לניהול פרויקטים מתקדמים, המתאימה לצוותים קטנים ובינוניים. היא מציעה תמיכה חלקית בעברית, קלה להתקנה ומחיר יחסית זול.
תודה על החידוד

מעניין.. כשעשיתי בדיקה על מערכות ניהול פרוייקטים וצוותים קטנים ראיתי הרבה השוואת ביניהן.

rabin

מנהל קהילת אוטומציה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
תודה על החידוד

מעניין.. כשעשיתי בדיקה על מערכות ניהול פרוייקטים וצוותים קטנים ראיתי הרבה השוואת ביניהן.

העניין הוא ש-Origami היא מערכת מאוד גמישה ומודולרית, כך שניתן להשתמש בה לניהול פרויקטים, CRM, ERP ועוד הרבה תהליכים עסקיים. בגלל שהיא כל כך מגוונת, קליקאפ (שהיא מערכת שמיועדת בעיקר לניהול פרויקטים) משווה את עצמה ל-Origami כדי להראות שהיא גם כן חזקה בתחום הזה. בעצם, Origami מספקת פתרון כולל שמתאים להרבה צרכים עסקיים, ולכן היא נחשבת לעיתים כמתחרה של מערכות שמיועדות רק לניהול פרויקטים כמו ClickUp.

rabin

מנהל קהילת אוטומציה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית

יין משובח

משתמש רשום
פרסום וקופי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
עימוד ספרים
בהצלחה.
אשמח לדעת על תוכנת אוריגמי
האם יש אפשרות לפתוח הזמנות ובסוף חודש להוציא חשבונית ללקוח עם פירוט אוטומטי מההזמנות שלו דרך חשבונית ירוקה

rabin

מנהל קהילת אוטומציה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
אשמח לדעת על תוכנת אוריגמי
האם יש אפשרות לפתוח הזמנות ובסוף חודש להוציא חשבונית ללקוח עם פירוט אוטומטי מההזמנות שלו דרך חשבונית ירוקה
בהחלט, אפשר לפתח באוריגמי ישות הזמנות וליצור דרכה חשבוניות ללקוחות עם פירוט בסוף כל חודש באופן אוטומטי דרך חשבונית ירוקה (מורנינג). אבל כדאי לדעת שזה לא מובנה באוריגמי באופן ישיר, ויש לבצע אינטגרציה עם API של מורניג בשילוב מייק, כדי שזה יעבוד כמו שצריך.

בניתי הרבה מערכות כאלה עם אוריגמי בשילוב חשבוניות דרך מורנינג, כך שאני יכול להגיד לך שזה אפשרי ועובד בצורה חלקה.
בהצלחה.

HennyS

משתמש מקצוען
בקישור זה מפורט העלויות מולם http://www.origami.ms
ובנוסף עלויות מול מפתח, במקרה שלא אתם בונים לבד את המערכת (ויש צורך ביידע ונסיון).
אתה יודע אם יש מינימום משתמשים? (בהרבה מערכות צריך לשלם על 3 משתמשים לפחות)
וכן מה הסדרי גודל של הטמעה לעסק קטן?
תודה רבה!

rabin

מנהל קהילת אוטומציה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
אתה יודע אם יש מינימום משתמשים? (בהרבה מערכות צריך לשלם על 3 משתמשים לפחות)
וכן מה הסדרי גודל של הטמעה לעסק קטן?
תודה רבה!
אין מינימום אפשר להקים משתמש אחד בלבד.
לגבי סדר גודל, תלוי מה העסק עושה ומה הוא רוצה להקים במערכת.
תמיד אפשר להתחיל באופן חלקי, ולהמשיך לעוד חלקים וזו המעלה במערכת גמישה.

יין משובח

משתמש רשום
פרסום וקופי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
עימוד ספרים
אשמח למידע כרגע אני מנסה לנהל הכנסות והוצאות באקסל לפני שאני מנסה תוכנה
אני מנסה לייבא לרוחות בחשבונית ירוקה לאקסל
ובתיעוד של מורנינג הוא מביא את שתי הקישורים האלו
יש לי מפתח וסוד
אשמח לעזרה בתהליך
  • Sandbox: This environment is used for testing, so that you can do whatever you want without destroying your own data. This environment includes the latest updates for our system. In order to use this environment you have to create a new user (just like in the regular / production site) in the environment at: https://auth.sandbox.d.greeninvoice.co.il/signup. The base URL for the API interaction is https://sandbox.d.greeninvoice.co.il/api/v1/.
    • Note: There is no need to enter your credit card information when adding a subscription as we use a demo credit card to add a sandbox subscription for you.
    • Note: When testing the payments section in sandbox - a preconfigured testing credit card will be entered, the allowed amount for testing is up to (or equal to 5000 ILS), more than that amount will result in a card issue (in-order to demonstrate failing card).
  • Production: This environment is the default one. The base URL for the API interaction is https://api.greeninvoice.co.il/api/v1/

rabin

מנהל קהילת אוטומציה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
אשמח למידע כרגע אני מנסה לנהל הכנסות והוצאות באקסל לפני שאני מנסה תוכנה
אני מנסה לייבא לרוחות בחשבונית ירוקה לאקסל
ובתיעוד של מורנינג הוא מביא את שתי הקישורים האלו
יש לי מפתח וסוד
אשמח לעזרה בתהליך
לא ברור מה אתה מנסה לעשות, איך אתה מתכנן לייבא את הנתונים דרך איזה מערכת.
בתיעוד שצירפת, קודם כל יש צורך לבצע קריאת API עם ה-API וה-Secret ומתקבל טוקן (זמני), ולאחר מכן ניתן לבצע קריאות API עם הטוקן שנוצר למערכת מורנינג ולקבל נתונים .

בכל אופן זה חורג מנושא האשכול, וממליץ לשאול כאן.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה