יש תוכנה מומלצת להוצאת חשבונית דיגיטלי?
זה משהו שעולה כסף חד פעמי / חודשי?
אשמח לשמוע
כל מידע יתקבל בברכה
זה משהו שעולה כסף חד פעמי / חודשי?
אשמח לשמוע
כל מידע יתקבל בברכה
גם אני משתמש בו, ורוצה לשאול: אם אני רוצה לפרט בקבלה כמה פרטים ועל כל פרט כמה גביתי, איך עושים את זה? אפשר להוסיף רק הערה אחת על כל הקבלה.זה חינמי אני מאוד מרוצה
אני משתמש בשירות אינטרנטי בשם "אופיס גיי", לדעתי ממשק נהדר ונוח. חינמי עד 10 מסמכים בחודש. [עד 110 מסמכים בחודש ב-15 ₪ לחודש + מע"מ]. כולל אופציות רבות. אבל אין לי נסיון עם מערכות אחרות.
[גילוי נאות - אני עשוי להרויח אם וכאשר יצטרף משתמש לא חינמי דרך הקישור ששמתי].
זה לא חינמי באופן גורף. זה רק מבצע וגם החל מכמות מסמכים מסוימת זה לא בחינם.זה חינמי אני מאוד מרוצה
את מוציאה חשבון קבלה ואז יש מקום לפרט הכלגם אני משתמש בו, ורוצה לשאול: אם אני רוצה לפרט בקבלה כמה פרטים ועל כל פרט כמה גביתי, איך עושים את זה? אפשר להוסיף רק הערה אחת על כל הקבלה.
ומה זה חשבון קבלה?עוסק פטור
מוציאה רק קבלות
מתי שמקבלת את הכסף
אני עם חשבונית ירוקה, www.greeninvoice.co.il, המערכת הכי נוחה. גם אם את נרשמת כעוסק פטור הם נותנים לך להפיק רק את המסמכים שמותר לך להפיק, ואוטומטית לא מחשב לך מע״מ כי את פטורה. שווה לך לנסות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: