עושים ייצוא ואז הוא מבקש להוריד אוטומטית תוסף בשביל MP3 (רק בפעם הראשונה) ואז הוא רץ חלק...נכתב ע"י גליל555;270441:התוכנה נהדרת ומראה שיש בה הרבה פונקציות.
מי יוכל להסביר לי איך שומרים את הקובץ לפורמט MP3, או שצריך להוסיף איזה תוסף לתוכנה?
ובכלל האם קיים לתוכנה איזה מדריך בעברית באיזה שהוא מקום
נכתב ע"י yaniv_55;270495:עושים ייצוא ואז הוא מבקש להוריד אוטומטית תוסף בשביל MP3 (רק בפעם הראשונה) ואז הוא רץ חלק...
שבת שלום
תלחץ על DOWNLOAD, תשמור את הקובץ ואז תוכל לאתר אותו.נכתב ע"י גליל555;270551:אני חושב שמצאתי היכן, לא בייצוא, אלא ביישם שרשרת.
והתוכנה מבקשת איזה תוסף ואני לא מצליח להוריד אותו מישהו יכול להעלות לי אותו?
נכתב ע"י גליל555;270539:אברימי, יש לי תוכנה של מפעל הפורמטים 4, האם זה אותה תוכנה? במפעל הפורמטים לא מקבל את הקובץ הזה.
yaniv_55, כשאני מבצע ייצוא, זה החלון שנפתח לי, ומה עלי לעשות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: