עדיין לא קבלתי תשובהכשאני נכנסת ל 'מה חדש' לפעמים מופיע כפתור 'הצג עוד' ולפעמים לא. לא הצלחתי להבין, במה זה תלוי?
עדיין לא קבלתי תשובהכשאני נכנסת ל 'מה חדש' לפעמים מופיע כפתור 'הצג עוד' ולפעמים לא. לא הצלחתי להבין, במה זה תלוי?
הודעות ב'איש את רעהו' לא מוסיפות למניין ההודעותזה גם קשור לשידרוג....?
ראיתי משהוא מעניין...
שמשום מה בפרטים של ה"ניק"
מס' התודות עולה...
אבל מס -חישוב ההודעות משום מה לא עולה...
דהיינו שאני למשל כבר הרבה זמן על סך 284 הודעות
שבפועל כבר יצא לכתוב כבר כמה וכמה הודעות או לחילופין אשכולות...
וזה עדיין תקוע על 284...
איפה ?-אהבתי שגם בראש הכרטיסייה מצוין מס ההודעות שלא נקראו.
כשלוחצים זה מסמן על ההתראה לא נקרא/נקראשמתי לב שברשימת התראות יש נקודה שחורה בצד שמאל... (מעניין למה? אולי כדי לבדל בין כל הודעה?)
ציטוט רגיל זה למרקר ולעשות "צטט הודעה" זה מעביר את זה ישר למטה.למעשה לא הבנתי איך משתמשים באפשרות של צטט הודעה, איך מורידים את זה להודעה? מה זה הקוים בצד ימין? ומה זה הכיתוב באנגלית בצד שמאל למטה?
שיהיה רקע שונה מהודעות במעקב. כי מילא לייקים, אבל שמישהו ציטט הודעה שלי, אז כאילו זה יותר דורש את תשומת ליבי.!
היה כבר, מהשדרוג הקודם (כשנה וחצי).
כרגע כן. בטיפול.הפסיקו התראות בדפדפן?
ניתן ללחוץ על הנקודה, ולסמן שנקראה, או שלא נקראה.שמתי לב שברשימת התראות יש נקודה שחורה בצד שמאל... (מעניין למה? אולי כדי לבדל בין כל הודעה?)
יש שינוי בהתראות. סימון שלא נקרא בעצם נותן לכם תזכורת על התראות שברצונכם לחזור אליהן בעתיד לטיפול מאוחר יותר.כשאני פותח הצג את כל ההתראות - התראות רגילות כמו ציטוט ושנואים שבמעקב הרקע שלהם באפור, והתראות של לייק- תודה הרקע שלהם הוא לבן! הייתי רוצה שהיה גם בידול להתראות של ציטוט (או תוספת גרפית כמו בלייק של תודה או וואו) או שיהיה רקע שונה מהודעות במעקב. כי מילא לייקים, אבל שמישהו ציטט הודעה שלי, אז כאילו זה יותר דורש את תשומת ליבי.!
יש ציטוט כמו תמיד, לצטט חלק או כל ההודעה, וזה עובר מידית למטה.למעשה לא הבנתי איך משתמשים באפשרות של צטט הודעה, איך מורידים את זה להודעה? מה זה הקוים בצד ימין? ומה זה הכיתוב באנגלית בצד שמאל למטה?
בעז"ה בקרוב.@הכלבויניק אולי באמת כדאי לבקש שהטעינה תופיע בעברית ולא באנגלית,
לחצו על שלש הנקודות (השמאליות) וזה יחזור לפעילות.ועוד משו-
למה הסרגלים של עריכת הטקסט אצלי כבויים??
כל ההדגשות האימוג'ים והקישורים?
צריך לעשות משו כדי שזה יהיה פעיל?
תודה!!! וואווולחצו על שלש הנקודות (השמאליות) וזה יחזור לפעילות.
הצבע כ"כ בהיר, שהייתי צריכה לקרוא על זה שיש שינוי כדי לשים לב...ש שינוי בהתראות. סימון שלא נקרא בעצם נותן לכם תזכורת על התראות שברצונכם לחזור אליהן בעתיד לטיפול מאוחר יותר.
התראות על לייקים בד"כ אינן מצריכות טיפול עתידי, ולכן הן לבנות, כמו כל התראה המסומנת כנקראה.
אמור להיות.תודה!!! וואווו
למה זה ככה??
עכשיו זה יהיה פעיל כל הזמן?
באמת השתמשתי באופציה הזאת...אמור להיות.
לפעמים משום-מה זה נתפס שם על אחת מן האפשרויות [ ] שמבטלת את סרגל הכלים.
זה אופציה שמבטלת את עריכת BB קוד ונותנת יותר גמישות להודעה שאני רוצה לפרסם*זה בכוונה? כי זה לא ממש ידידותי למשתמש...
אני הייתי מדווחת על זה כבאג.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: