דרוש מידע תואר בתכנות

nhfk

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
עיצוב ואדריכלות פנים
בית ברכה זה או"פ. אין צורך לעשות את זה בהסתרה, אלא פשוט עצמאית באופ בלי התיווך שלהם, בלי שאף אחד ידע, ובמקביל ללימודים בסמינר.
הפלוס הגדול של תואר הוא היכולת להכנס בעבודת סטודנט. כך אפשר לרכוש נסיון ולסיים את הלימודים עם נסיון ביד. אם במקביל גם לומדים בסמינר, אז גם אם חא מסיימים בסוף את התואר, יש ידע חלקי שאפשר להתחיל לעבוד איתו.
הייתה לי תלמידה ממש חכמה שניסתה לעשות את זה
נקרעה והפסיקה
אני חושבת שכיום המערכת לימודים הסמינרית - מסלול תכנות כמובן, לא מאפשרת לעשות כמעט כלום במקביל
לא כי היא קשה שכלית אלא כי היא פשוט עמוסה בטירוף.
בכל מקרה אני תמיד מאוד מעודדת לתואר כי אני חושבת שזה כן נותן איזה שהוא פור בחיפוש העבודה הראשונה
אבל צריך לזכור שהכל משמיים ושהכל נכתב מלמעלה
ולכן בגלל ש - *בסמינר יש יותר יציבות רוחנית *יש יותר הווי חברתי ומסגרת עוטפת *יש השלכות על האחות מתחתייך
אני במקומך הייתי נשארת בסמינר.
יש כל כך הרבה עוד דברים לעשות חוץ מתואר כדי להתקדם. והם משמעותיים לא פחות ואולי יותר (כי צריך אותם גם אם יש לך תואר)
לעשות קורס לינקדין טוב
לטפח גיטהאב
לתרום לקוד פתוח
להעשיר פרויקטים
ליט קוד חצי שעה ביום
קורות חיים מקצועיים (מלא קורות חיים של בנות מסמינרים שראיתי פשוט על הפנים. בכל מידה שהיא)
וכל זה כדאי כבר תוך כדי הלימודים ולא לחכות לסוף.

עדין תלמידה...

משתמש רשום
חשבתי אולי להתחיל קורס אחד בסמסטר בפתוחה במקביל ללימודים בסמינר.
ממלץ?
וממלץ יכול להיות פשוט לא לגשת למבחנים של קמאטק ורק להשקיע בפתוחה?

MRF

משתמש מקצוען
בית ברכה זה או"פ. אין צורך לעשות את זה בהסתרה, אלא פשוט עצמאית באופ בלי התיווך שלהם, בלי שאף אחד ידע, ובמקביל ללימודים בסמינר.
הפלוס הגדול של תואר הוא היכולת להכנס בעבודת סטודנט. כך אפשר לרכוש נסיון ולסיים את הלימודים עם נסיון ביד. אם במקביל גם לומדים בסמינר, אז גם אם חא מסיימים בסוף את התואר, יש ידע חלקי שאפשר להתחיל לעבוד איתו.
באופ אפשר אבל אז אין את המסגרת הרוחנית
אין פיקוח על המורות שמנסות להתאים את עצמן ומקבלות הוראות ברורות
בתחילה המנהלת נכנסת לשיעורים לראות שהכל תקין רוחנית
מי שנמצאת רק בבית ברכה בלי סמינר יש לה יום של שיעורי קודש והווי חברתי יש מחנות וטיולים
הם מתווכים בין האופ כך שלא צריך יותר מידי להתעסק עם חילונים
מסדרים משרדית מסדרים את המלגות
מנהלת שכולן אוהבות בכל ליבן [היא גם מעירה על אורך חצאית ועגילים גדולות ופשוט רוצים לרצות אותה ולא מתוך פחד] הם בוחרים את הקורסים המתאימים אבל אם רוצים יותר קורסים [במקום 3 4 או 5] מסדרים את זה און שפונים לאופ לבד
יש עזרה הדדית לימודית מדהימה
יש חדרי מבחנים שהם רק לבית ברכה [ לא סןף העולם להבחן עם חילונים, יושבים נפרד ואולי אם לא רוצים שידעו מזה עדיף להבחן במקום מרוחק יותר ולא עם בב כך שאף אחד לא יזהה]
אפשר לבד אבל אם דרך בית ברכה יש את המעטפת עליה דיברת
הצלחות, הסמינר מצויין רק מפריע כל מה שאומרים על בב כדי להראות את עצמם שווים יותר וחבל על בנות ישראל שמשקיעות את כן כוחן בלימודים אז שישקיעו את זה במקום הנכון אבל שוב לא משכנעת אף אחד
כל אחת לוקחת על עצמה את הרוחניות על עצמה כי מבחינה רוחנית זה יכול להיות בנות ברמה אחת פחות

MRF

משתמש מקצוען
ועוד משהו
בסמינר נשארים עד איזה 10 בלילה למי שמכינה את השב [אם עושים את שתיהם אז לא עושים שב או שמנצלים את הבין לבין לעשות] ונמצאים כל היום בסמינר
בבית ברכה נשארים בבית ועושים שב ולימודים בבית והאמא יכולה לפקח אם מרגישים שצריך אבל לא מתנתקים מאוירת הבית ואוכלים צהריים בבית, שוכבים על המיטה תוך כדי עבודה על המחשב לעומת שולחן וכיסא קר בסמינר ואין כמו הבית

yitzhak123

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
אין פיקוח על המורות שמנסות להתאים את עצמן ומקבלות הוראות ברורות
באו"פ יש שיעורים בזום ו/או הקלטות ובמדעי המחשב., אין צורך ואין למה לפקח על המורים/ות, בפרט בקורסים כמדעי המחשב שאין בהם בעיה.
הם מתווכים בין האופ כך שלא צריך יותר מידי להתעסק עם חילונים
גם כך אין שום צורך להתעסק.
הצלחות, הסמינר מצויין רק מפריע כל מה שאומרים על בב כדי להראות את עצמם שווים יותר וחבל על בנות ישראל שמשקיעות את כן כוחן בלימודים אז שישקיעו את זה במקום הנכון אבל שוב לא משכנעת אף אחד
(y)

jump

משתמש מקצוען
ועוד משהו
בסמינר נשארים עד איזה 10 בלילה למי שמכינה את השב [אם עושים את שתיהם אז לא עושים שב או שמנצלים את הבין לבין לעשות] ונמצאים כל היום בסמינר
בבית ברכה נשארים בבית ועושים שב ולימודים בבית והאמא יכולה לפקח אם מרגישים שצריך אבל לא מתנתקים מאוירת הבית ואוכלים צהריים בבית, שוכבים על המיטה תוך כדי עבודה על המחשב לעומת שולחן וכיסא קר בסמינר ואין כמו הבית
מצד שני זה הרבה יותר קשה להסתדר לבד עם הש"ב בבית.
זה לא מתאים לכל אחת.
וגם בסמינר לא חייבים להשאר לעשות ש"ב בסמינר זה בחירה של כל אחת.
שלא תביני לא נכון- אני ממש בעד בית ברכה אבל יש מעלות לכאן ולכאן.

עדין תלמידה...

משתמש רשום
תודה רבה לכלם!!
יש למישהו אולי רשימת קורסים שממלץ לעשות בפתוחה בהתאם למהט? (כך שהחומרים יהיו חופפים) .
והאם הקורסים שהפתוחה נותנים לאחר התחשבות בתעודה של מהט הם עפי בחירה שלי או שאלו קורסים ספיציפיים? (כדי למנע מצב שבו אני אלמד בטעות קורס שיש לי עליו פטור).
ועוד שאלה אחרונה האם חוצים ובגרויות נותנים הקלה מסוימת?

jump

משתמש מקצוען
מהט 24 נק הוראה 12
וואלה! כ"כ קצת? חשבתי יותר.
אז תכלס כמה זמן זה חוסך לי (בשנים)
את גם ביג? ואת רוצה להתחיל גם בפתוחה?
אני גם בי"ג, הייתי רוצה ללמוד תוך כדי בפתוחה אבל אני לא חושבת שזה רלוונטי בשבילי לעשות את זה תוך כדי.
לא מוצאת את עצמי מצליחה לשלב בין שתיהם.
תחשבי טוב טוב אם יהיה לך זמן לזה, עם כל הכבוד שתעודה של מה"ט שווה קצת היא כן דורשת את השעות שלה...
התכנון שלי זה להשלים אח"כ אבל יש לי שנתיים לסגור את זה...

?!

משתמש חדש
אף קורס של קמאטק לא מוכר באו"פ.
זה אולי יכול להועיל באופן אישי בתור מכינה לקורסים באו"פ

עדין תלמידה...

משתמש רשום
וואלה! כ"כ קצת? חשבתי יותר.
אז תכלס כמה זמן זה חוסך לי (בשנים)

אני גם בי"ג, הייתי רוצה ללמוד תוך כדי בפתוחה אבל אני לא חושבת שזה רלוונטי בשבילי לעשות את זה תוך כדי.
לא מוצאת את עצמי מצליחה לשלב בין שתיהם.
תחשבי טוב טוב אם יהיה לך זמן לזה, עם כל הכבוד שתעודה של מה"ט שווה קצת היא כן דורשת את השעות שלה...
התכנון שלי זה להשלים אח"כ אבל יש לי שנתיים לסגור את זה...
זה חוסך בערך סמסטר וחצי או שתיים תלוי כמה קורסים את לוקחת.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה