מנטה מנטוס
משתמש צעיר
המבחן הוא אותו מבחן וכן צריך להוכיח משפטיםאמרתי במפורש שהסילבוס היה כנראה זהה. זה לא סותר שהדגשים היו שונים
המבחן הוא אותו מבחן וכן צריך להוכיח משפטיםאמרתי במפורש שהסילבוס היה כנראה זהה. זה לא סותר שהדגשים היו שונים
בדיוקמהכרות קרובה מאד ב2 המקומות
הסמינרים אוהבים לומר שהלימודים קשים מאד כדי להוסיף כבוד למהט ולתחרות
הלימודים בבית ברכה קשים הרבה יותר ומפתחים את המח הרבה יותר
הסמינרים מתגאים בזה שמלמדים הרבה שפות אבל בבית ברכה מלמדים את הבסיס וכך כל שפה חדשה היא בדיחה כי הרקע וכל הלימוד עושים שלימוד שפה חדשה זה כלום
הסמינרים בתחרות גדולה ולכן מפחידים בכל מיני דברים ומנסים להראות כאילו הם יותר ברמה
בבית ברכה -צריך להיות משמעת עצמית גבוהה כדי להתקדם לבד
אפשר ללמוד הכל מהבית ולא צריך להגיע לשם [אף אחד לא צריך לדעת]
חוץ מזה שהמשכורת גבוהה יותר יותר קל לקבל עבודה
ועוד משהו בבית ברכה אפשר לקחת יותר קורסים בסמסטר וכך לקצר את זמן הלימודים
ואחד אחרון- אם יש לך משפחה ברוכת ילדים או משכורת לא הכי גבוהה הלימודים כמעט בחינם כי מקבלים החזרים במלגות לעומת 1500 חודשיים בסמינרים
ולא יעבור עוד הרבה זמן שהסמינרים יראו שלא יכולים להתמודד עם זה ויתחילו גם
כמו שהשם אילה היה פעם מודרני למי שחשב כך והיום הוא הכי יאכנע בעולם
בלת"קהי
אני עכשיו מתחילה יג באחד הסמינרים הגדולים בירושלים.
אני לומדת מסלול בינה מלאכותית של קמאטק.
הבנתי שההשמה של קמאטק מזעזעת ואין שום סיכוי לעבור את המבחנים שלהם אלא אם כן את מחוננת...(המורה שלי למתמטיקה אמרה שמראש 25 אחוז מהמבחן הוא מעבר לחומר הנלמד)
יש לי אחות מתחתיי.
השאלה אם ללכת ללמד בבית ברכה ההתלבטות היא מכיוון שאמרו לי שהם לומדות מדעים בדגש מדמח וזה לא ככ שווה בנוסף אמרו לי שבנות סמינר יש להם ידע יותר מקיף ובסוף בשוק העבודה מה שמעניין זה יותר הידע ופחות התואר( לאחר שנה שנתיים של ניסיון) מצד שני דברתי עם בת דודה שלי שהיא מתכנתת מאד בכירה ואמרה לי שבלי תואר אין סיכוי להשיג ניסיון איכותי והמשכורות נמוכות בפער משמעותי.
אז השאלה היא בעצם: האם לצאת למרות שיש לי אחות (ואם אני יצא כנראה שהיא לא תתקבל) כי התואר הוא קריטי או, שאפשר להסתמך על תעודה של מהט, להשלים כמה קורסים בפתוחה ולהשיג משרת סטודנט וכדו או לקוות לעבור את קמאטק...
תודה רבההה
גם לא מדויק אולי רק בהתחלהמה שכן שלמשכורת זה מאדדדד משנה!!!!!
מעניין אותי לדעת
משהיא כאן יודעת מה אחוזי ההשמה בעבודה של מסיימות בשנה שנתיים האחרונות?
לפי מה שידוע לי זה לא נכוןנכון מאוד
ההשמה עם תואר לא יותר קלה
בכללי פחות מסתכלים על התואר והמהט אלא על המבחנם עצמם
ועם 4 שנות נסיון כך שזה לא כ"כ עוזר...בגלל שככ קשה עכשיו מקבלים דווקא אלו עם תואר
למשכורת הראשונה.מה שכן שלמשכורת זה מאדדדד משנה!!!!!
שטויות. מכירה את המשכורות של קמאטק משנה שעברה ואפילו במעט (ויש מעט מאוד) השמות של השנה.מה שכן שלמשכורת זה מאדדדד משנה!!!!!
כמה זמן לוקח לעשות תואר? וכמה תעודה של מה"ט או קמאטק?מה שכן שלמשכורת זה מאדדדד משנה!!!!!
בד״כ זה היה במקומות ספציפיים ונישתיים מאוד, בעיקר חומרה.כמו מי? אשמח לחמש מקומות כאלה.
(רלוונטי ל-2023. לא מדברת על לפני כמה שנים)
מוביליי - מקבלים גם בלי תואר.בד״כ זה היה במקומות ספציפיים ונישתיים מאוד, בעיקר חומרה.
כמו אינטל, סיסקו, מוביליי.
לא משהו שאמור להוות שיקול, בעיני.
אם כבר לעשות תואר זה כדי לדעת ולהבין יותר, או בשביל עבודה ראשונה.
מעבר לזה - זה באמת לא רלוונטי, וכמו שאמרת - בטח לא כיום.
ממש נכון,למשכורת הראשונה.
שאני אישית לגמרי מסתכלת עליה כמו על סטאז׳
למשרות פיתוח תוכנה או פיתוח אוטומציה?מוביליי - מקבלים גם בלי תואר.
זה נכון שיש הרבה מקומות שלא משנה להם התואר. אבל חד משמעית יש גם הרבה מקומות אחרים שהתואר הוא חסם רציני גם אם יש נסיון.
אין הרבה מקומות שלא מקבלים בלי תוארבד״כ זה היה במקומות ספציפיים ונישתיים מאוד, בעיקר חומרה.
כמו אינטל, סיסקו, מוביליי.
לא משהו שאמור להוות שיקול, בעיני.
אם כבר לעשות תואר זה כדי לדעת ולהבין יותר, או בשביל עבודה ראשונה.
מעבר לזה - זה באמת לא רלוונטי, וכמו שאמרת - בטח לא כיום.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: