איך מתחברים למידע בני ברק???בני ברק: אירוע השמיטה בבני ברק הסתיים לאחר חוסר תיאום של ההפקה בין תהלוכת המשאיות לבין שיירות השמחה מה שגרם לעצירה של כל העיר וחשש לסכנה.
*מידע בני ברק*
ואז מה?שכל תושבי בני ברק יצאו למחאה לרחובות עם בוקסות
אולי התארגנות פיראטיות כאלו הם אלו שעצרו את התהלוכה?לפני 20 דק' תושבים טובים מקרית ויז'ניץ שכרו רכב עם תזמורת אחריו הלכו המון חוגג והנה כשהגיע מרח' דמשק אליעזר עד דבורה הנביאה מרחק 200 מטר המשטרה עצרה אותו ושללה לו את הרשיון בטענה שזה לא חוקי. וההמשך מובן.
נכון מאדלא חושבת שאפשר תמיד להאשים את המשטרה.
אם חלילה היה קורה אסון מי היה לוקח את האחריות? תמיד המשטרה אשמה?
לעיריית בני ברק 7 שנים זה לא מספיק זמן להתארגן...נכון מאד
כרגע אף אחד לא יודע מה בדיוק קרה ומי אשם
סתם לשם השוואה בעיר חולון מידי שנה יש תהלוכת עדלאידע בפורים (למען הסר ספק לפי מה ששמעתי מופע מלא פריצות), איזה ארגון יש מחסומים על כל הצירים מאות סדרנים, בידוק ביטחוני לכל מי שנכנס, מתכוננים חודשים לפני כן ואז המשטרה יכולה לתת אישור ומן הסתם גם אז הם מוציאים את הנשמה
מאז אסון מירון המשטרה מתנכלת לציבור החרדי במסכה של שמא יקרה אסון פשוט תירוץ מצוין, נראה לי שאם רוצים אפשר לדאוג לכל הדברים פתרונות, כמו שעושים בציבור הכללי.לא חושבת שאפשר תמיד להאשים את המשטרה.
אם חלילה היה קורה אסון מי היה לוקח את האחריות? תמיד המשטרה אשמה?
לדעתי הכל היה מתוכנן מראש שיגידו שיש וכולם יהיו בכל רחבי בני ברק ולא רק בחזון איש, ולכן הם לא נערכו לזה כלל, גם ההודעות יצאו רק אתמולהמשטרה אשמה?
למה, העיריה נערכה לאירוע?
חוץ משלטים ופרסומות מישהוא ארגן פה תהלוכה?
איך אפשר לאפשר תהלוכה בטיחותית ללא מחסומים והוראות איפה לעמוד??
לכK הכנסת ספר תורה נערכים יותר ברצינות
ברור שאף אחד במשטרה לא יקח אחריות
יש לנו עיריה שדואגת לתרבות החולדות ולא לילדי התושבים
תגיד לו שאירוע ספורט לא מחלטרים כמו אירוע של 'גיבורי החיל'יהודי מבוגר על כיסא גלגלים אמר לי 'מעניין אם אירוע ספורט גם היה מתבטל ע"י המשטרה'
כולנו מכירים את המערכת ויודעים בדיוק מה ההבדל בין אירוע בכותל לבין אירוע שעיריית בני ברק (לא) מארגנת...מאז אסון מירון המשטרה מתנכלת לציבור החרדי במסכה של שמא יקרה אסון פשוט תירוץ מצוין, נראה לי שאם רוצים אפשר לדאוג לכל הדברים פתרונות, כמו שעושים בציבור הכללי.
וזה גם מאוד תלוי כשאתה מגיע לבטל אירועים האם אתה מחפש מתחת לאדמה איך לבטל את האירועים בכל מיני טענות מוזרות, כגון איזה סכנה היתה שהתהלוכה תסתובב בכל רחובות בני ברק אין פתרון מושלם מזה, או שלא מאשרים רק איפה שבאמת מסוכן ולא מחפשים איך לבטל את זה, עיין ערך ל"ג בעומר במירון והיארצייט של האור החיים הקד' ועוד שלל דברים.
ומאוד מענין שלא ביטלו את ברכת הכהנים כי זה סכנה, אולי שמה יש אנשים חזקים שלא מסכימים לכל קריץ של המשטרה
ואם זה נכון מי אומר שככה צריך להתנהל שכל אירוע שצריך לנהל מוציאים לך את הנשמה עד שנותנים אישור, לא נראה לי שבכל המדינות זה עובד ככהנכון מאד
כרגע אף אחד לא יודע מה בדיוק קרה ומי אשם
סתם לשם השוואה בעיר חולון מידי שנה יש תהלוכת עדלאידע בפורים (למען הסר ספק לפי מה ששמעתי מופע מלא פריצות), איזה ארגון יש מחסומים על כל הצירים מאות סדרנים, בידוק ביטחוני לכל מי שנכנס, מתכוננים חודשים לפני כן ואז המשטרה יכולה לתת אישור ומן הסתם גם אז הם מוציאים את הנשמה
תהלוכה מחולקת לכמה, על פני כל העיר, ברחובות פתוחים?כולנו מכירים את המערכת ויודעים בדיוק מה ההבדל בין אירוע בכותל לבין אירוע שעיריית בני ברק (לא) מארגנת...
ואני לא בא להצדיק את המשטרה אבל קצת פרופורציות
נראה לי שההבדל מאוד ברור בכותל ככה אמרו היה חמישים אלף איש בשטח קטן מאוד, וכאן יש אולי כמה מאות אלפים אבל פזורים בכל רחבי בני ברק, וגם יש כמה תהלוכות שמסתובב ברחבי העיר נראה לי מאוד בטוחתי יותר ממה שיש חמישים אלף איש בכותלכולנו מכירים את המערכת ויודעים בדיוק מה ההבדל בין אירוע בכותל לבין אירוע שעיריית בני ברק (לא) מארגנת...
ואני לא בא להצדיק את המשטרה אבל קצת פרופורציות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: