ימים יגידו אם היסחפות או לא...איזה היסחפות!
ימים יגידו אם היסחפות או לא...איזה היסחפות!
מה עושים כשיש חלילה וחס אזעקה, אומרים שומר פתאים ה' ואמונה וביטחון (שגם אז צריך לחזק) ואפשר להמשיך הלאה,כואב לקרוא. מטלטל.
לא התחזיות הקודרות, שוודאי לא יתממשו. כי שומר פתאים ה', גם את הפתאים שלא יודעים לשמור על עצמם כראוי.
כואב לקרוא שיהודים ככה בפחדים. נושאים את העולם על כתפיהם.
לא חבל?
חובת הזהירות היא מפני שכך ציוה ה'. בדיוק כמו מצוות מזוזה או שבת. אבל לפחד? לוהפחיד את הציבור?
למה?
הפחד זה הנגיף הכי גרוע שמדביק מליונים, יותר מהקורונה!!!
אז בבקשה, להתחזק באמונה וביטחון, ולהמשיך בכך ישועה לכולנו
כל הרבנים כותבים שכל אחד יקבל את ההנחיות של משרד הבריאות כמו שכתוב בתורה ונשמרת מאוד לנפושתיכם עד מתי אנשים יפנימו שזה לא משחק מעצבן אותי להתוכח עם אנשים כאילו הם לא נמצאים במציאות הקיימת והם אומרים שהכול בדיחה אחד גדולה"והעובר על ציווי הרופאים בסדר ההנהגה חוטא לד' במאוד, כי גדול סכנתא מאיסורא, ובפרט במקום סכנה לו ולאחרים, שגורם ח"ו התפשטות החולי בעיר וגדול עונו מנשוא!"
זה פסק הלכה מוחלט של רעק"א
ואל תספרו לנו צ'יזבטים בשם רבנים שכאילו מורים לאנשים להיות מופקרים ולהתנהג כרוצחים ממש
די
אחריות זה לא פחד.מה עושים כשיש חלילה וחס אזעקה, אומרים שומר פתאים ה' ואמונה וביטחון (שגם אז צריך לחזק) ואפשר להמשיך הלאה,
או שעושים מה שצריך?
כשהרב רובין דיבר מה שדיבר והפחיד את הציבור כהוגן - הוא התכוון בדיוק לזה. להפחיד את הציבור. בפירוש.
את הפתאים האלו שלא יודעים לשמור על עצמם כראוי - אנחנו באים לנער מהאדישות, ואתה בא להרדים אותם.
חבל.
רק דוגמא כיצד הפכו את הרבנים (בעיקר את ר' חיים) לכזה דבר גמיש ופרטי,כל החתונות שהתקיימו בימים אלו היו לאחר שאלת רב והם התנהלו כפי שהורו רבותינו, תהיו בטוחים שאם תהיה הוראה מרבי חיים להעמיד שומר אז יעמוד שומר !!!
מה עושים כשיש חלילה וחס אזעקה, אומרים שומר פתאים ה' ואמונה וביטחון (שגם אז צריך לחזק) ואפשר להמשיך הלאה,
או שעושים מה שצריך?
כשהרב רובין דיבר מה שדיבר והפחיד את הציבור כהוגן - הוא התכוון בדיוק לזה. להפחיד את הציבור. בפירוש.
את הפתאים האלו שלא יודעים לשמור על עצמם כראוי - אנחנו באים לנער מהאדישות, ואתה בא להרדים אותם.
חבל.
[/QUO
אף אחד לא נושא את כל העולם על כתפיו חוץ מרבונו של עולם וכולנו מאמינים באמונה שלמה שהכול גזרה מאת ה" יתברך אבל על כל אחד ואחד מוטלת חובת הזהירות של ונשמרתם כי כך כתוב בתורהכואב לקרוא. מטלטל.
לא התחזיות הקודרות, שוודאי לא יתממשו. כי שומר פתאים ה', גם את הפתאים שלא יודעים לשמור על עצמם כראוי.
כואב לקרוא שיהודים ככה בפחדים. נושאים את העולם על כתפיהם.
לא חבל?
חובת הזהירות היא מפני שכך ציוה ה'. בדיוק כמו מצוות מזוזה או שבת. אבל לפחד? לוהפחיד את הציבור?
למה?
הפחד זה הנגיף הכי גרוע שמדביק מליונים, יותר מהקורונה!!!
אז בבקשה, להתחזק באמונה וביטחון, ולהמשיך בכך ישועה לכולנו
אל תתווכח, מי ביקש ממך ?כל הרבנים כותבים שכל אחד יקבל את ההנחיות של משרד הבריאות כמו שכתוב בתורה ונשמרת מאוד לנפושתיכם עד מתי אנשים יפנימו שזה לא משחק מעצבן אותי להתוכח עם אנשים כאילו הם לא נמצאים במציאות הקיימת והם אומרים שהכול בדיחה אחד גדולה
רב חיים הוציא הנחייה ברורה לא לדחות אף חתונה אבל לא יותר מעשרים אישרק דוגמא כיצד הפכו את הרבנים (בעיקר את ר' חיים) לכזה דבר גמיש ופרטי,
כל אחד יכול לבוא ולומר כאן מה נראה לו הרב אמר,
הרי כולםםם עושים חתונות אז בודאי ר' אישר,
כי איך ייתכן שלא?! הרי אם הוא היה אומר שלא מתחתנים אז לא היו מתחתנים אפילו במטבח...
חבל הופכים את המושג הקדוש הזה לדבר כל כך נדוש וכל אחד יכול להמציא מה בא לו
אין כוונתי ספציפית להודעה זו.
לא מתווכח נמאס לי לראות אנשים כאילו איבדו את הדעת שלהםאל תתווכח, מי ביקש ממך ?
אף אחד לא אומר ולא אמר שזה בדיחהוהם אומרים שהכול בדיחה אחד גדולה
למה כאילו?לא מתווכח נמאס לי לראות אנשים כאילו איבדו את הדעת שלהם
מעצבן אותי להתוכח
חבל על הלב שלכם, תשמרו אותו בריא.לא מתווכח נמאס לי לראות אנשים כאילו איבדו את הדעת שלהם
אלה בבית משוגעים תמיד אומרים שאלו שבחוץ משוגעים והם הנורמלים.למה כאילו?
נכון. גם לנשיא ארה"ב יש משפט, גם למושלי עשרות מדינות בארה"ב ובאירופה שהטילו סגר מוחלט. גם לייקווד נסגרה ובאבוב נסגרה בגלל המשפט.אף אחד לא אומר ולא אמר שזה בדיחה
אבל מי שחי עם טיפה אמונה של יהודי
שומע ומבין ובודק ורואה שאלו ממש אחד מאותות המשיח
יהיו חולים אבל לא ימותו..
ואלפים מהגויים ימותו כל יום ושערי כלכלה יסגרו
אני יודעת שזה לא בדיוק הלשון אבל בערך
אז צריך לשמור על הגינה ולהשתדל לא לנשום אחד על השני
בתור השתדלות אבל מכאן ועד לסגור חנויות ? להפסיק לימודים וכו?
הזוי!!!!!!!!!
יש כאן מי שרוצה שהארץ תרעש ותהיה עסוקה במשהו דרמתי
תנסו לנחש מי..
רמז: דחה את המשפט שלו
זה סתם נקודה למחשבה
הגיע הזמן שנבין לצערינו ונפקח את העינים ונראה שלא באמת תמיד
דואגים לנו אלא לפעמים..
בקיצור תורידו פאניקה ותתפללו!!!!!!
לא מתווכח נמאס לי לראות אנשים כאילו איבדו את הדעת שלהם
את רוצה לקחת את האחריות על תלמיד שיהיה חולה בקרונה וידביק עוד עשרות ילדיםאף אחד לא אומר ולא אמר שזה בדיחה
הזוי!!!!!!!!!
תנסו לנחש מי..
זה סתם נקודה למחשבה
דואגים לנו אלא לפעמים..
להתפלל ברור ולהאמין בכל יום בביאת המשיח ברוראף אחד לא אומר ולא אמר שזה בדיחה
הזוי!!!!!!!!!
תנסו לנחש מי..
זה סתם נקודה למחשבה
דואגים לנו אלא לפעמים..
איזה אחריות?את רוצה לקחת את האחריות על תלמיד שיהיה חולה בקרונה וידביק עוד עשרות ילדים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: