יונתן שטרן
מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
חברים תודה על כל המחמאות! ריגשתם!!
ווואו וואו. זה השיר הווקאלי הכי מטורף ששמעתי בימי!!
הכל כ"כ חי ובועט-הרבה יותר מגרסת המקור.
נשמח לשמוע קצת פרטים על ההפקה הזאת.
אד בוייר מארה"ב ממקסס מהטובים בעולם במוזיקת אקפלהמדהים!!!
מי מיקסס?
אין מילים! שמעתי ווקאלי בחיי, אבל בספירה אני מקפיד לא להאזין למוזיקה...
אני מתנצל על חוסר האמון, האם יש מצב שהכל, אבל הכל יצא ככה מהפה המפיק-מרגליות והמתוק של יונתן? זה לא נשמע לכם קצת דגימות? אם לא התופים, אז בטח הגיטרה שבסוף ההדגמה,
גאון מוזיקאלי זו לו מילה, את זה הוכיחו השירה והאקורדים הקולעים! אבל מאיפה הסאונד ההרמוני הזה? אין מצב לדעתי שזה בלי כלי עזר דיגיטליים, הייתי שמח לדעת שתעיתי ולהמשיך לשמוע את הדבר המדהים הזה בימי העומר.
מחכים!!אולי בהמשך העלה סרטון בו אני מראה איך אני בונה את השיר ואיך הוא נשמע ללא המיקס.
תודה רבה! שמח שאהבת!
אגב, אני גם מנסה לעשות ווקאלי
ואני אשמח לדעת איך עושים את זה בדגימות
סוג של לעשות על כל קול פריסט חדש?
איך בדיוק?
ליונתן אלבום מגניב ואיכותי
כל הכבוד רוצים עוד
עדיף שיהיה יותר פופי
אולי שיתוף פעולה עם כל מיני זמרים ישראלים זה יהיה טוב!!!
אולי עם ישי ריבו בעצמו???תודה! יהיה עוד בעז"ה. לגבי שיתוף פעולה זה רעיון טוב מקווה לעשות דברים כאלו בהמשך.
@יונתן שטרן , איזו איכות מטריפה!
-----------------
סתם ככה, אני שואל כי אני באמת לא מבין, הווקלי הזה של ימינו, לא פאה נכרית?
לא, אל תזרקו עגבניות (כלומר תזרקו, רק שיתאים למטבוחה), אני שואל כי נורא
בא לי להנות מזה (רק דגמתי את ההתחלה), אבל אני מרגיש שאני נהנה ממוסיקה לכל דבר, אז תכלס, זה באמת מותר או שאנחנו חיים בשקר?
על הקטע הזה אני מסכים בדוחק...3.כיום שאנשים צורכים מוזיקה על בסיס יומי אני חושב שאם לא ניתן אלטרנטיבות של מוזיקה ווקאלית (אפילו שמחה) המצב יכול להיות חמור יותר, לפחות אצל חלק מהאנשים שיאזינו למוזיקה רגילה. (מסיבה זו אנשים שומעים כיום מוזיקה כל השנה למרות שבהלכה הפשוטה כתוב שאסור לשמוע זמר כלי נגינה זכר לחובן, אבל הדור חלש ולא בטוח שיוכל לעמוד באי שמיעת מוזיקה כל השנה ולכן הדבר מותר כיום)
לסיכום ודאי שראוי להחמיר גם בזה בפרט שהמוזיקה משמחת, ומאידך מי שחומרה זו גדולה עליו ותבוא על חשבון דברים חשובים יותר כנראה שעדיף שיקל..
וכל אחד יעשה כפסיקת רבותיו.
יש הרבה פוסקים שאוסרים...סתם ככה, אני שואל כי אני באמת לא מבין, הווקלי הזה של ימינו, לא פאה נכרית?
לא, אל תזרקו עגבניות (כלומר תזרקו, רק שיתאים למטבוחה), אני שואל כי נורא
בא לי להנות מזה (רק דגמתי את ההתחלה), אבל אני מרגיש שאני נהנה ממוסיקה לכל דבר, אז תכלס, זה באמת מותר או שאנחנו חיים בשקר?
אם זה לא חסידי ולא מזרחי, כנראה זה טוב......מה דעתך לעשות משהו עם לחנים שיש לי בקופסה (אזהרה, לא חסידי, לא מזרחי...)?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: