למה בעצם שלא נתבע עיתון דמרקר תביעת דיבה על הכתבה השקרית שפירסמו
איזו כתבה?למה בעצם שלא נתבע עיתון דמרקר תביעת דיבה על הכתבה השקרית שפירסמו
הכתבה שכאילו תלמיד חרדי יקבל יותר מתלמיד חילוני ולאו דוקא הכתבה הזו אלא בכללי על כל שקר שמפרסמים בתקשורת שמישהו יתבע אותםאיזו כתבה?
ומי יתבע?
טור סאטירי...כתבו שילד חרדי מקבל יותר כסף מילד חילוני.
וכן אברך מול עובד...
נו אז תתבעהכתבה שכאילו תלמיד חרדי יקבל יותר מתלמיד חילוני ולאו דוקא הכתבה הזו אלא בכללי על כל שקר שמפרסמים בתקשורת שמישהו יתבע אותם
עיתון כלכלי לא אמור לכתוב טורים סטייריםטור סאטירי...
מי יתבע?נו אז תתבע
דיבה מקבלים 100000 שקל ללא הוכחת נזק ..
פותח האשכול ..מי יתבע?
לא יודע אבל נראה לי שאם כל עיתונאי או ציצן שמסית נגד הציבור החרדי יחטוף תביעה הוא יחשוב פעמים לפני שהוא משקרמי יתבע?
כל החרדים?
מי בדיוק מייצג אותם?
נשמע לי קצת רחוק
אבל תהנו, אשמח לנתח.....
הלוואי שזה היה כך.לא יודע אבל נראה לי שאם כל עיתונאי או ציצן שמסית נגד הציבור החרדי יחטוף תביעה הוא יחשוב פעמים לפני שהוא משקר
????
זו הייתה כתבה מאד רצינית.
לצערנו...
התכוונתי שהתוכן סאטירי...עיתון כלכלי לא אמור לכתוב טורים סטיירים
אההה..התכוונתי שהתוכן סאטירי...
(בצחוק, יא?)
אולי אפשר לשנות את החוק ולהוריד את הסיפא של הסעיף
לשון הרע על ציבור
4.
לשון הרע על חבר בני אדם או על ציבור כלשהו שאינם תאגיד, דינה כדין לשון הרע על תאגיד, אלא שאין בה עילה לתובענה אזרחית או לקובלנה, ולא יוגש כתב אישום בשל עבירה לפי סעיף זה אלא על ידי היועץ המשפטי לממשלה או בהסכמתו
נו...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט נ'
קה נֵר לְרַגְלִי דְבָרֶךָ וְאוֹר לִנְתִיבָתִי:קו נִשְׁבַּעְתִּי וָאֲקַיֵּמָה לִשְׁמֹר מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קז נַעֲנֵיתִי עַד מְאֹד יי חַיֵּנִי כִדְבָרֶךָ:קח נִדְבוֹת פִּי רְצֵה נָא יי וּמִשְׁפָּטֶיךָ לַמְּדֵנִי:קט נַפְשִׁי בְכַפִּי תָמִיד וְתוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קי נָתְנוּ רְשָׁעִים פַּח לִי וּמִפִּקּוּדֶיךָ לֹא תָעִיתִי:קיא נָחַלְתִּי עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם כִּי שְׂשׂוֹן לִבִּי הֵמָּה:קיב נָטִיתִי לִבִּי לַעֲשׂוֹת חֻקֶּיךָ לְעוֹלָם עֵקֶב: