דרוש מידע תביעת דיבה

מ הלוי

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
כתבו שילד חרדי מקבל יותר כסף מילד חילוני.
וכן אברך מול עובד...
ו....
אפרופו תביעות...
תתבע גם את רוה"מ שאמר דברים אלו מעל בימת....
איש מסית רע מעללים וחסר מעצורים שלא ברור איך הגיע להיות רוה"מ.

פודרה המלך

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
מי יתבע?
כל החרדים?
מי בדיוק מייצג אותם?
נשמע לי קצת רחוק
אבל תהנו, אשמח לנתח.....
לא יודע אבל נראה לי שאם כל עיתונאי או ציצן שמסית נגד הציבור החרדי יחטוף תביעה הוא יחשוב פעמים לפני שהוא משקר

מ הלוי

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
לא יודע אבל נראה לי שאם כל עיתונאי או ציצן שמסית נגד הציבור החרדי יחטוף תביעה הוא יחשוב פעמים לפני שהוא משקר
הלוואי שזה היה כך.
יש כאן מערכות משומנות ומלאות כסף כוח והסתה, הפועלות נגדנו.
הפיתרון היחיד הוא להתעלם.

רק מילים טובות

משתמש פעיל

לשון הרע על ציבור​

4.
לשון הרע על חבר בני אדם או על ציבור כלשהו שאינם תאגיד, דינה כדין לשון הרע על תאגיד, אלא שאין בה עילה לתובענה אזרחית או לקובלנה, ולא יוגש כתב אישום בשל עבירה לפי סעיף זה אלא על ידי היועץ המשפטי לממשלה או בהסכמתו

נו...

רק מילים טובות

משתמש פעיל

לשון הרע על ציבור​

4.
לשון הרע על חבר בני אדם או על ציבור כלשהו שאינם תאגיד, דינה כדין לשון הרע על תאגיד, אלא שאין בה עילה לתובענה אזרחית או לקובלנה, ולא יוגש כתב אישום בשל עבירה לפי סעיף זה אלא על ידי היועץ המשפטי לממשלה או בהסכמתו

נו...
אולי אפשר לשנות את החוק ולהוריד את הסיפא של הסעיף

לתשומת לב החכי"ם

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  9  פעמים

לוח מודעות

למעלה