חיימזון מירושלים
משתמש חדש
אשמח לדעת אם מישהו פעם התנסה בהגשת תביעה כנגד נהג אוטובוס שנסע בפראות וכתוצאה מכך עשה עצירה פתאומית - נפלתי ונחבלתי בפה וכו' וכו'
יש למישהו מושג?
תודה!
יש למישהו מושג?
תודה!
אשמח לדעת אם מישהו פעם התנסה בהגשת תביעה כנגד נהג אוטובוס שנסע בפראות וכתוצאה מכך עשה עצירה פתאומית - נפלתי ונחבלתי בפה וכו' וכו'
יש למישהו מושג?
תודה!
כדאי לפנות לעו"ד שמתמחה בתחום, כי זה יכול להגיע לסכומים גדולים.קרב משפחתי עבר במעבר חציה ונהג אוטובוס דרס לו את כפות וגליו וגרם לשברים אבל החלים ולא גרם נזק שמפריע ליום יום, האם אפשר להוציא ממשהו כסף על זה
לכאורה כל נזק שנגרם אמור להיות מכוסה, בלי קשר לנהגמעניין, האם גם באוטובוסים החשמליים, ששם הבלימות אוטומטיות -בלי קשר לנהג, יש גם בסיס לתביעות.
כי הבלימות באוטובוסים החשמליים- מכה שלא כתובה בתורה
פעם ראשונה אני שומע על בלימות באוטובוסים חשמליים. לא כל כך נסעתי באוטובוס חשמלי (חוץ מפעם אחת מהחניון המהיר לתל אביב)מעניין, האם גם באוטובוסים החשמליים, ששם הבלימות אוטומטיות -בלי קשר לנהג, יש גם בסיס לתביעות.
כי הבלימות באוטובוסים החשמליים- מכה שלא כתובה בתורה
מזכיר לי שראיתי אדם יורד מהאוטובוס, מהדק את רגלו לגלגל האחורי ביותר, ע"מ שהנהג יתחיל בנסיעה בלי לראות אותו.קרב משפחתי עבר במעבר חציה ונהג אוטובוס דרס לו את כפות וגליו וגרם לשברים אבל החלים ולא גרם נזק שמפריע ליום יום, האם אפשר להוציא ממשהו כסף על זה
החברה היא למימוש זכויות מול ביטוח לאומי / חברות הביטוח ואינה נותנת יעוץ משפטי לתביעה משפטית.קרה לבעלי בעבר דבר דומה שהנהג סגר עליו את הדלת והוא נפל למדרכה ושבר את היד, דבר ראשון לך לטיפול רפואי ותשמור כל תיעוד שיש
אנחנו פנינו דרך חברת הלב למיצוי זכויות בירושלים והם עזרו לנו להשיג סכום מכובד בתביעה
הם מתוכנתים לבלימה עצמאית - בד"כ מסיבות מוצדקות- למשל כשמתקרב מידי לרכב שלפני,פעם ראשונה אני שומע על בלימות באוטובוסים חשמליים. לא כל כך נסעתי באוטובוס חשמלי (חוץ מפעם אחת מהחניון המהיר לתל אביב)
מתי קורה הבלימות?
אני שאלתי רב על מקרה שלא היה שום נזק מנסיעה מופרעתכיהודים שותו"מ צריך לשאול גם האם ומה מותר לתבוע עפ"י ד"ת, כדאי לשאול מי שבקי בדברים הללו.
כשהנהג יהודי! אבל אם לא יהודי מה הסיבה לאסור?!אני שאלתי רב על מקרה שלא היה שום נזק מנסיעה מופרעת
הרב אמר שאם אני לא יודע שהנהג תמיד מופרע אסור לי להתלונן
אם הביטוח משלם ולא הנהג, מה זה משנה אם הנהג יהודי או לא?כשהנהג יהודי! אבל אם לא יהודי מה הסיבה לאסור?!
זה משנה אם הביטוח יהודי או לא ...אם הביטוח משלם ולא הנהג, מה זה משנה אם הנהג יהודי או לא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: