Tweenset
משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
•
לא הבנתי מאליאקספרס.. כך שלא רלוונטי
לא הבנתי מאליאקספרס.. כך שלא רלוונטי
וואו ממש מה שאנחנו מחפשים עכשיו.תאורה לסלון
תאורה לסלון
נקנה בצבע זהב87.51US $ 30% OFF|Led תלוי אור מקורי פשוט מוסיקלי הערה תליית מנורת שלט רחוק שינוי צבע חדר שינה מסעדת גופי תאורה|אורות תלויים| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
לקיר הוספנו 2 גופי תאורה תואמים ג"כ בזהב
31.64US $ 35% OFF|LED קיר מנורת סיליקון אהיל מודרני חדר שינה ליד מיטת מנורת AC90V 260V מינימליסטי פנים קיר אור עבור עיצוב הבית|מנורות קיר| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
מהמםםםםםםםםם!!!!
איך הגיע?
כמה זמן בשימוש?
האם התאורה איכותית?
תואם לתמונה?
איך הגיע?
האם התאורה איכותית?
תואם לתמונה?
אני גם אשמח לשמועמהמםםםםםםםםם!!!!
איך הגיע?
כמה זמן בשימוש?
האם התאורה איכותית?
תואם לתמונה?
באיזה צבע קנית?
באיזה צבע הזמנתם?המחירים כולם עלו לכבוד המבצעים עכשיו נראה לי:
תאורה לסלון:
8.46US $ 38% OFF|Led Ceiling Lights For Room 18w 24w 36w 48w Cold Warm White Natural Light Led Fixtures Ceiling Lamps For Living Room Lighting - Ceiling Lights - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
יש לינקים מניסיון לתאורת יפיות (נברשות צמודות) לסלון?ממליץ בחום, כבר כמה שנים שאני קונה שם ספוטים ומרוצה מהם, יש שם מגוון גדול ומחזיק יפה מאד כמה שנים טובות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: