יש משהו יפה סלון?
מישהו מכיר
איזה סגנון? מודרני [כמו ש @blue eagle העלה למעלה ] / יוקרתי/ כפרי/ נורדי?יש משהו יפה סלון?
מישהו מכיר
אני מחפש משהו שיאיר לי את הסלון באזור 100 ואטאיזה סגנון? מודרני [כמו ש @blue eagle העלה למעלה ] / יוקרתי/ כפרי/ נורדי?
יש לי המון מומלצים שהעליתי באשכול הזה ובכלל בפורום צרכנות
לא מכירה אבל אולי בזה מדובר:@פנינה ריימונד
יש תאורה מומלצת של פאנל לד שקוע מרובע צבע לבן, הסטנדרדטי, כאן בארץ עולה בסביבות ה70-90 בטח בעלי יותר זול.
לא ראיתי קישורים לסוג הזה בכלל, אולי לא שוה לקנות את זה שם?
אשמח למידע, תודה.
העליתי בעמוד קודם, אם לא מתאים אחפש אחראני מחפש משהו שיאיר לי את הסלון באזור 100 ואט
וגם שלא יהיה יקר...
מנורת תקרה מודרנית led עבור סלון אוכל חדר שינה חדר שינה חדר שינה חדר שינה חדר שינה מרפסת עיצוב הבית עיצוב פנים תאורה תאורה - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
תקרת נברשת מודרני אורות חדר שינה אוכל סלון מטבח מנורה מקורה תאורת תליית מנורות תקרת חדר דקור - AliExpress 39
LED חכם נברשות חדר שינה מנורות אוכל סלון מקורה תאורת נברשות עיצוב הבית אורות Luminaire גופי - AliExpress 39
מודרני מינימליסטי טבעת Led תקרת נברשת Dimmable עבור אוכל סלון מרכז שולחן חדר שינה נברשות מנורות דקור מנורה - AliExpress 39
ק.ש.
עולה כמו בארץמלבן מודרני הוביל אורות תליון יצירתי סלון מינימליסטי חדר אוכל נברשות אור - AliExpress 39
תמונת לקוחות
ק.ש.
אפשר קישור?ע
עולה כמו בארץ
לדעתי עקב כך שתאורה זה דבר גדול ולכן המשלוח שלו יקר,ע
עולה כמו בארץ
לא בדיוק הבנתי אלו עיגולים יש לך, אבל מנסה...@פנינה ריימונד אשמח לעזרתך
אני צריכה תאורה לפינת אוכל שצמודה לסלון. (הפינה של שולחן השבת)
גודל: 3*2.70
מתלבטת בין צמוד תקרה לנברשת
ואשמח לדעת כמה וואט אני צריכה לפינה
בסלון עצמו יש לנו שני עיגולים (פלפון?) נראים טיפה תלויים אז אני מחפשת משהו שמתקשר לזה.
בנוסף, מחפשת תאורה לכניסה לבית. חשבתי על מוט עם כמה תאורות שניתן לכוון כי יש לי בצד ארון כניסה אז חלק יהיו לכיוון דלת הכניסה וחלק לכיוון הארון
תודה רבה!
לא, אבל הרוב מעדכנים אותי שהגיע מעולה@פנינה ריימונד ההמלצות הם מנסיון אישי?
@פנינה ריימונד[URLפשוט הוביל תקרה תליון נברשת חדר אוכל מנורה יצירתיות חדר אוכל חדר נברשת - AliExpress 39
לחדר השינה היא רצתה משהו עגול, הבעל רצה יותר מרובע, ושניהם אהבו אותה:מחר בל"נ אעלה המלצות של לקוחה
מודרני תליון מנורות Led 9 ראשי טבעות תקרת תליית נברשות שחור לופט סלון חדר אוכל מטבח גופי תאורה מקורה - AliExpress 39
רוב המומלצים שלי כאן הם לא מניסיון אישי, אני סומכת על תגובות רוכשים אמינות [כגון שהעלו תמונות מהבית שלהם]@פנינה ריימונד
אבתי ממש!
הקישור הזה מניסיון?
נראה ממש זול,
מבחינתי מצוין, השאלה אם זה לא מחשיד על האיכות?
[URLפשוט הוביל תקרה תליון נברשת חדר אוכל מנורה יצירתיות חדר אוכל חדר נברשת - AliExpress 39
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: