מצאתי כמה קישורים שנראים טובים, אבל אין פירוט בחוות הדעת@פנינה ריימונד אני מחפשת תאורה בסגנון הזה:
עדיף בארץ, או אליאקספרס מומלץ ממש
במחיר של כ 2000, יש סיכוי?צפה בקובץ המצורף 1619762
לפחות קיבלת החזר?@פנינה ריימונד
אולי תוכלי למצוא לי תאורה כזו: https://www.aliexpress.com/item/100...o.order_list.order_list_main.5.21ef1802rPJyzx
אבל אצל מוכר אחר, עם המלצה.
יש דבר כזה?
הזמנתי כבר פעמיים מהמוכר הזה,
ופשוט לא הגיע.
תודה רבה!
קישור?מישהי הזמינה מעליאקספרס גוף תאורה עם לד+ שלט והצליחה להתקין?
כי אנחנו מנסים ולא מצליחים
לדעתי חכי להוראות וננסה לעזור לךניסינו, הוא אמר שהוא ישלח מחר הוראות באנגלית.
אבל זה די מתסכל כי אנחנו ניסינו להתקין את זה מלא שעות..
זה הקישור:https://he.aliexpress.com/item/1005...t_main.15.21ef586aAYHLHJ&gatewayAdapt=glo2isr
הכל נראה מאוד יפה ואיכותי. בדיוק כמו בתמונה רק שהשלט לא עובד...
חיפשתי במחסני תאורה ובברק תאורה ולא מצאתי, אולי קצת דומים ב-3,000 ש"ח!!!
באליאקספרס דווקא יש בזול ק.ש.
מודרני הוביל נברשות קריסטל עגולות זהב יוקרה תליית אורות סלון סלון חדר שינה מטבח עיצוב בית נברשת - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
בע"ה הכל יסתדר על הצד הטוב ביותר, מוטלת עלי אחריות ואעזור לך בל"נבאמת איכות טובה קריסטל יפה ונתלית מצוין! ממש כמו בתמונה
אני מצטערת שלא הזמנתי בלי שלט, נראה לי היה יותר פשוט להתקנה
זה תרגום שיצא לי עם AIכאילו השלט לא עובד.
מדליקים את המנורה יש אור חלש ממש בהוראות כתוב בסינית איך מבטלים את הנעילה של השלט.
עשינו תרגום, לא הבנו אולי אתם תבינו
הבעיה היא שהמנורה נדלקת באור חלששש משהוש צריך חושך מוחלט כדי לראותאשמח לתמונה
יש לי כמה מנורות מעלי עם שלט לא נתקלתי בבעיה.
מה שכן בתחילה חשבתי שהשלט יתאים לכמה סוגים ומסתבר שלא, כנראה שלא כולם עובדים באותו תדר, יתכן שהוא הביא לך שלט של מנורה אחרת.
בד"כ אפשר לשלוט על המנורות האלה גם מהמתג, כלומר אחרי כיבוי להדליק מיד שוב וזה מחליף את הגוון של האור, יתכן שזה יעזור בנתיים
הוא צריך לשלם דמי משלוח ולדאוג להדריך אותך איך להחזיר@פנינה ריימונד עזרה, המוכר הודה שיש בעיה. מה עושים עכשיו? שולחים לו את זה חזרה? איך? פותחים מחלוקת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: