תאורה למצלמת וידאו

יוסי ח.

משתמש רשום
באיזו תאורה מומלץ להשתמש בצילום וידאו מקצועי ?
האם תאורת לד של 126 או 160 נורות מתאימה ?

פשוט עיינתי באתר של אחד המשווקים וראיתי שהם כתבו על תאורה זו "למצלמות ביתיות", ולא הבנתי מדוע ?

yosale

משתמש פעיל
צילום מקצועי
ככל שיש יותר נורות לד כך האור יותר חזק ומפוזר.
אם איזו מצלמה אתה מצלם?

yosale

משתמש פעיל
צילום מקצועי
ככל שיש יותר נורות לד כך האור יותר חזק ומפוזר.
אם איזו מצלמה אתה מצלם?

yosale

משתמש פעיל
צילום מקצועי
אז אתה צריך סוללה נפרדת.
שבוע הבא אמור להיכנס לדור מערכות משלוח מחו"ל של פנסי לדים במחירים זולים.
יש להם פנס מצוין בשבילך שעולה בערך 350+מע"מ

LECHAIM

משתמש רשום
צילום מקצועי
כן, זה באמת פנס מצוין, אני גם מחכה לו.

LECHAIM

משתמש רשום
צילום מקצועי
כן, זה באמת פנס מצוין, אני גם מחכה לו.

yosale

משתמש פעיל
צילום מקצועי
יש לו אחד עם 128 ואחד עם 200 ומשהוא

profile

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
התאורה שאתם מדברים פה זה תאורה שמתלבשת על המצלמה?
אני כבר שנים רוצה לקנות פנס תאורה, הקטע שאני מתלבטת אם בינתיים כדאי לי לקנות פנס שמתלבש על המצלמה (פנסוניק GS 500).
השאלה שלי, האם היא מספיקה בשביל צילום כמו תדמית וכו'? (לא במקומות שמצריכים ממש תאורה רצינית וכמובן לא בשביל סרטי עלילה)
איזה פנס מומלץ למצלמה כמו שלי בשביל הצרכים הנ"ל?
תודה מראש!

צלמת וידאו

משתמש רשום
נכתב ע"י yosale;613218:
אז אתה צריך סוללה נפרדת.
שבוע הבא אמור להיכנס לדור מערכות משלוח מחו"ל של פנסי לדים במחירים זולים.
יש להם פנס מצוין בשבילך שעולה בערך 350+מע"מ

מי זה דור? ואיפה הם נמצאים?

msphoto

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
אם אתה הולך לכיוון של לדים תבדוק כמה דברים:

גוון - יש לדים שמפיקים גוון לא מתאים וזה עלול להציק מאוד (גם עם פילטרים, שאגב - מורידים מהעוצמה)
סוללה - יתכן ותוכל להתאים כבל מהפנס לסוללת המצלמה, וכך לחסוך משקל רב וקריטי.
משקל כללי - פנסי לד הם גדולים ורחבים יחסית, אתה עלול לגלות שהמצלמה שלך יצאה מאיזון וזה מאוד יכביד ויכאיב לך את היד, במיוחד עם מצלמה שאין לה תמיכה חוץ מהיד שמחזיקה אותה.

אני קניתי מחו״ל פנס לדים במחיר זול רק בשביל להרגיש אותו, בסופו של דבר נשארתי עם הפנס הקודם שלי שהוא אמנם חלש יותר, אבל נוח ומדוייק הרבה יותר, ואת הלדים אני מחזיק כגיבוי.

ואל תשכח שפנס המצלמה הוא למילוי בלבד, במקרים של תנאי תאורה קיצוניים יש פתרונות תאורה נפרדים (ככל שתנאי השטח והאירוע מאפשרים)

msphoto

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
יוסי, מה זה הפנס הזול של אייל? יש מצב שזה אותו פנס שאני קניתי מחו״ל ואם אכן כך אז אני יכול להביא אותו במחיר זול יותר.

yosale

משתמש פעיל
צילום מקצועי
נכתב ע"י msphoto;614401:
יוסי, מה זה הפנס הזול של אייל? יש מצב שזה אותו פנס שאני קניתי מחו״ל ואם אכן כך אז אני יכול להביא אותו במחיר זול יותר.
יוסי וייס קנה אותו מהנגלה הראשונה, זה פנס קצת גדול מפלסטיק ועשוי זבל אבל הוא עוצמתי ומפזר יפה את האור. הגוון שלו צהוב קרוב מאוד לפנסים הרגילים.
דרך אגב, אני מוכר את הפנס לדים שלי מי שמעונין יכול לפנות אלי בפרטי.

msphoto

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
נכתב ע"י yosale;614586:
יוסי וייס קנה אותו מהנגלה הראשונה, זה פנס קצת גדול מפלסטיק ועשוי זבל אבל הוא עוצמתי ומפזר יפה את האור. הגוון שלו צהוב קרוב מאוד לפנסים הרגילים.
דרך אגב, אני מוכר את הפנס לדים שלי מי שמעונין יכול לפנות אלי בפרטי.

אז זה אותו פנס שאני קניתי מחו''ל במחיר זול יותר (מי שחושב על פנס כזה - שיפנה אלי לפרטי..)

אגב, הצבע שלו לא מצא חן בעיני, גם עם הפילטרים.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה