דרוש מידע תאורה לכל הבית

הגולם החולם

משתמש מקצוען
מומלץ לקבל ייעוץ מיועץ תאורה
לפעמים קונים רק לפי היופי וכו'
והאפקטים וחוזק התאורה כלל לא מתאימים בהתאמה לחדרים
זהירות
כי אני פעם הבאתי יועץ תאורה
וחשו עיני אחר מכן
עם כל המדע המוזר של התאורה נשארנו בחושך (כמובן שהחלפנו שוב וליהודים היתה אורה וכו')

אדריכלית בעתיד בעז"ה

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
זה עדיין שווה בהרבה מהמקרים. כתבו פה איפשהו הדרכה לגבי המיסים מאלי אקספרס.
לא יודעת מה זה הרבה מהמקרים אני חוויתי על בשרי וזה היה מתסכל ממש!!!
צריך לבדוק טוב את העניין הזה!
ועוד משהו להזכיר אלי אקספרס זה אלי אקספרס כמה שהם נחמדים וטובים לא תמיד המוצרים הם באיכות שאת מצפה והם לא מגיעים בדיוק איך שדמיינת ולהחזיר ולתקשר עם איזה ספק זה חתיכת כאב ראש!!!
ולא פעם ולא פעמיים נתקלתי בתופעה שחסר כל מיני פרטים במוצר כמו איזה משהו שצריך להברגה וכל מיני דברים מעצבנים!!1

MOM

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
לא יודעת מה זה הרבה מהמקרים אני חוויתי על בשרי וזה היה מתסכל ממש!!!
צריך לבדוק טוב את העניין הזה!
ועוד משהו להזכיר אלי אקספרס זה אלי אקספרס כמה שהם נחמדים וטובים לא תמיד המוצרים הם באיכות שאת מצפה והם לא מגיעים בדיוק איך שדמיינת ולהחזיר ולתקשר עם איזה ספק זה חתיכת כאב ראש!!!
ולא פעם ולא פעמיים נתקלתי בתופעה שחסר כל מיני פרטים במוצר כמו איזה משהו שצריך להברגה וכל מיני דברים מעצבנים!!1
תחפשו בפורום ותמצאו.
לגבי המוצרים- המלצתי על הנ"ל מניסיון אישי.

רות. פ.

משתמש פעיל
איך המחירים שלו?
ביחס לחנויות מחירים מעולים מכמה מוצרים שהשוונו היה זול באזור ה30% פחות
אבל כמובן שהמחירים באליקספרס יותר זולים
אני אישית העדפתי לקנות בארץ ולשלם קצת יותר בישביל שיהיה לי אבא ואמא למוצר (החלפה אחריות וכו')

נערך לאחרונה ב:

אני תפילה

משתמש פעיל
ניתי לאחרונה באלי אקספרס.
אמרו שהוואט 120 .
וזה היה בקושי 30 וואט
מקווה וחולמת לכספי בחזרה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה