אלי אקפרסבוקר טוב,
מחפשים לקנות תאורה לסלון- איפה הכי זול לקנות? (תאורה יפה ולא יקרה...)
תודה רבה!!!
מקפיצה- יעזור מאד!בוקר טוב,
מחפשים לקנות תאורה לסלון- איפה הכי זול לקנות? (תאורה יפה ולא יקרה...)
תודה רבה!!!
אולי יש מישו עם נסיון בקניית תאורה באלי אקספרס שמעוניין להציע שרות תמורת תשלום.מקפיצה- יעזור מאד!
חוץ מאלי אקספרס- מפחדת להזמין משם...
המחירים כרגע באלי לא זולים (לאחר משלוח) כנראה בעקבות המלחמהאנחנו קנינו באלי אקספרס ומאד מרוצים,
יש שם את אותם דגמים...
בפרט כעת שכל תאורה היא לדים שמחזיק עד 5 שנים,
חבל לזרוק סכום גבוה.
תלוי, אני הבאתי באתר שלי מבחר גופי תאורה עם המלצות+משלוח חינם בלבד!המחירים כרגע באלי לא זולים (לאחר משלוח) כנראה בעקבות המלחמה
יש מצב את מביאה לי קישור לתאורה יפה לסלון-תודהתלוי, אני הבאתי באתר שלי מבחר גופי תאורה עם המלצות+משלוח חינם בלבד!
יש להם אתר? תודהמרגלית תאורה@חשמל ירושלים שירות מעולה מחירים טובים עם חיסול תצוגות כרגע ואיכות מוצרים בעיקר ולא כמו עלי אקספרס וכל מיני חנויות שלא נזכיר את שמם
איפה גרה?יש אחד שמוכרת בבית שלה בלי תצוגה ממשית רק רועים במחשב במחיר מאוד זולים באיכות של כל החברות
אינהורן - 025712483 או אימייל אותה מספר עם ג'ימייל בסוף
עם מי?גם אני עשיתי איתם עסקאות גדולות
רק צריך לדעת שהם מאוד מומחים ויש להם לחץ עבודה גדול בדרך כלל
המחיר ממש טוב אחרי שהסתובבתי בכל הארץ כולל תל אביב בחנויות ספקים
וגם האיכות והעוצמה מעולה
שווה להגיע אליהם למקום... [ולא לנסות טלפונית]
מציינת, משום שאני עוסקת בהום סטיילינג אני גם מתאימה את גוף התאורה לעיצוב הקיים בחלל, לצבעים, גוון תאורה, וכן מדריכה לגבי בהירות, עוצמה וכו'יש מצב את מביאה לי קישור לתאורה יפה לסלון-תודה
אני רוצה סוג תאורה נגיד 3 טבעות שיורדות משהו מיוחד ועדין. תודה רבהמציינת, משום שאני עוסקת בהום סטיילינג אני גם מתאימה את גוף התאורה לעיצוב הקיים בחלל, לצבעים, גוון תאורה, וכן מדריכה לגבי בהירות, עוצמה וכו'
באשכול הזה גם היו הרבה דיונים וגם העליתי המון דגמים:
אלי-אקספרס - תאורה מעלי אקספרס מומלץ?
אני רוצה לרכוש גופי תאורה בעלי אקספרס, האם מומלץ? מישהו פה הזמין?www.prog.co.il
אם את רוצה לחסוך בשיטוטים, תצייני לי את הסגנון המועדף עלייך, הצבעים שקיימים בסלון ואתן לך קישור ספציפי בע"ה
אני רוצה סוג תאורה נגיד 3 טבעות שיורדות משהו מיוחד ועדין. תודה רבה
https://s.click.aliexpress.com/e/_DdXPZRB זו תמונת לקוח
העליתי אותה בפוסט תאורה באתר שלי, והאמת ששם יש הרבה יותר המלצות, אבל יותר יקר. לשיקולכם:
[מעתיקה]
הקישור הזה מומלץ ביותר ע"י לקוחות אלי.
המוצר קיבל 5 נקודות עגולות מכל המדרגים [83 מתוך 400 קונים בפועל]
ושוב תאורה עגולה, אותו רעיון בדיוק אך הפעם צמודת תקרה
Led סלון מבריק תליון תאורה מסדר נברשת עבור מנורות אוכל עיצוב יוקרה מודרני מנורת תלייה עבור תקרה - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: