לא. שמעתי ממשהו שמקבל עידכונים ממקום מאוד מוסמך.נכתב ע"י bracha;1982244:פלאפון, את מכירה אותה?
לא. שמעתי ממשהו שמקבל עידכונים ממקום מאוד מוסמך.נכתב ע"י bracha;1982244:פלאפון, את מכירה אותה?
נכתב ע"י מרים פוקס;1982353:הוסיפו לה את השם חיה
שרה חיה בת דינה לרפו"ש.
איזו גזירה מחרידה משמים.
נכתב ע"י sarigold5;1982371:מאיפה המידע?
שאלתי את בת דודה שלה והיא אמרה שלא ידוע לה דבר כזה.
נכתב ע"י פלאפון;1982440:http://www.93fm.co.il/radio/video/282164/
אולי מישהו יכול להוריד לטובת כולנו..
אב הכלה מתראיין , ומודה להקב''ה (אני חושבת שזה יכול חזק את כולנו)נכתב ע"י yuba;1982445:מה זה?
נכתב ע"י pink;1982449:תמיד היה מחלקות בין רבנים, דעות שונות, היה בית הלל ובית שמאי ועוד הרבה. אבל לא הציבור ניהל את המחלוקת. הרבנים הסתדרו לבד.
נכתב ע"י חוה זילבר;1982460:חולקת עליך תמיד התערבו אבל..
ידוע הסיפור שתלמיד של רבי ינותן אייבשיץ שאל אותו כשנגלה אליו לאחר פטירתו,
מה סופה של המחלוקת שלו עם רבי יעקב עמדין בשמים,
אמר לו" אני ורבי יעקב יושבים ביחד בגן עדן,
אבל כל מי שהתערב במחלוקת וליבה אותה,
נמצא עמוק בגהנום!!!
נכתב ע"י pink;1982466:אוקי, אז התערבו... אבל הסוף מובן.
נכתב ע"י לאי;1982468:אב הכלה: "אני מודה לקדוש ברוך הוא, הפציעה הייתה צריכה להיות" • צפו
הכלה שרה שפרינגר בת ה-20 שנפצעה באורח קשה מאוד בתאונה, הועברה הלילה למחלקה לטיפול נמרץ בבית החולים אסף הרופא לאחר ניתוח ארוך ומורכב • הבוקר אביה מדבר אל המצלמות
(קול חי)
נכתב ע"י האזרח הפשוט;1981375:שתי אחיות, בין ההרוגות, פשוט מחריד!
נכתב ע"י האזרח הפשוט;1981251:שמעתי שהילדים הם שלשה אחים, ד' ירחם, מחריד!
נכתב ע"י הדוד סם;1981281:ההרוגים הם-
שני בחורי ישיבה בני 15,
בחורה בת 15,
אשה בת 20,
וגבר בן 40.
נכתב ע"י userit;1982519:אני מבינה שלא אתם המקור לשמועות האלה, אבל המקור ממנו העתקתם לא יודע שתוך כמה שעות הדיבורים האלה יתגלו כבדויים?
גם המתנדבים שממהרים להתראיין ברדיו ובאתרי החדשות- הם לא מרגישים טיפשים כשהם אומרים שראו ילדים ללא רוח חיים ולמחרת מתברר שההרוג הצעיר ביותר בן 17? שמא נדמה להם כילד?
הלהיטות של אנשים להפיץ מידע, ושל אחרים לקבל אותו, נראית מגוחכת כשקוראים אשכולות בדיעבד- לא כדאי ללמוד מזה לפעמים אחרות שלא תבאנה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: