תאום מס מ1 עד 10 או מאה

צנוברית

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
הייי
אני שואלת כאן שאלה שאני יודעת שהרבה שואלים עצמם רבות ומתחבטים ומבולבלים ,הדעות מאוד מאוד שונות{כלומר זה חוק אבל כל אחד ניגש לנושא בצורה שונה ובקצור בלאגן}

אשמח אם יועץ מס או אי מהאנשים ונשים המקצועיים פה יוכל לתת המידע הגדול {לא דרך קישורים לאתרים המסבירים} אלא מניסיון חי בעבודה מול לקוחות ו\או ניסיונות מוכחים בשטח

כל הנושא של תיאום מס לשכירים
אני אתן מה שכנארה הרוב מתחבטים בו ,מאמינה שיש עוד ים!! של שאלות ואי סדר שמלווה אנשים

* מה כדאי ?,מה מומלץ,? מה חייב?
* יותר מ2 עבודות
* שינויים,הוספות והפחתות עבודה במהלך השנה ,עבודה חד פעמית-תלוש בודד
* מה מגישים למי ומתי?
*מה הדרך הקלה לעשות זאת דרך האתרים, ומה נדרש במקרה של פגישה פרונטלית ,ההבדלים בינהם
* ישנם חישובים על פי גבהי שכר ,{ מעל 5200 , מעל 10000? ועוד ,מה שייך למי ?
* ואלי באמת לתת מידע על מה קורה במקרה ואתה עובד רגיל ומה קורה כשנוספות עבודות מבחינת נ\הניכוים בתלוש : מה קורה שכשעורכים תאום מס,ומה כשמתחמים ממנו

כל הנושא הזה מבולבל מאוד ומתסכל כל פעם מחדש ,בפרט עם הצורך לחכות 40 דקות למענה במוקדים טלפוניים של מס הכנסה וביטוח לאומי , פתחיחת אזור אישי בראשות המסים ,
לפעמים אנשים מתעלמים או מתחכמים וזה עולה לה ביושר

כמוכן נשמח לקבל פרטי התקשרות עם אנשים פרטיים בתחום שאינם לוקחים מחירים מופרזים.

חשוב!!! העלתי הנושא בפורום זה-דין וחשבון משמע שמקצועעים כאן ,אשמח לדיון יעיל ולא שרשורים מבלבלים ותוספות וקישורים לא יעילים ,
מי שרוצה להעלות שאלות נא להעלות ממוקד ועניני וללא דוגמאות אישיות ומענה אינדואלי לו ,אנו רוצים מידע מפורט כללי על כל הסוגים האפשרויות!!

תודה רבה ויישר כוח וטוב שיש לנו פרוג שהוא המקום והפתרון בכל תחום ב"ה

יהודה מילר

מנהל פורום חשבונאות ומס
מנהל
מנוי פרימיום גולד
סליחה, לא כ"כ הבנתי את השאלה - את המשפט הזה הבנתי.

בכמה מילים אנסה להסביר מה זה תיאום מס. כשמחשבים משכורת מורידים את המס הכנס לפי הנקודות זיכוי שיש לכל אחד ואחד.
כשעובדים ב 2 מקומות המעסיק השני לא יודע כמה להוריד ולכן הוא צריך את האישור ממס הכנסה.
מס הכנסה מחשב את 2 ההכנסות יחד ואז בודק כמה מס יצא לשלם בסופו של דבר על כל ההכנסות ולפי מוציא מוציא את האישור.
בהצלחה

נדיבה

משתמש מקצוען
האם זה נכון שעבור תאום מס עבורי
אני חייבת שיהיה לי כרטיס אשראי על שמי [ולא מספיק כרטיס ע"ל שם בעלי?]

HMB

משתמש פעיל
האם זה נכון שעבור תאום מס עבורי
אני חייבת שיהיה לי כרטיס אשראי על שמי [ולא מספיק כרטיס ע"ל שם בעלי?]
זה אחד מאמצעי הזיהוי לכניסה למערכת של רשות המיסים.
במידה והינך יכולה לענות על שאלות אחרות, אין צורך בכרטיס אשראי על שמך.
אדגיש לצורך הזדהות באמצעות כרטיס אשראי, הכרטיס חייב להיות על שמך.

נדיבה

משתמש מקצוען
תודה רבה. לא ראיתי שם עוד אמצי זיהוי מלבד הודעות sms שאין לי.
פיספסתי משהו?

HMB

משתמש פעיל
אדגיש לגבי רישום לקוח חדש למערכת.
לגבי לקוח קיים שנרשם בעבר יש קוד משתמש ונשלחת סיסמא חדפ לנייד sms או לחילופין לכתובת דוא"ל.
1662073042364.png

נדיבה

משתמש מקצוען
אני חדשה ורוצה שישלחו לי סיסמא או קוד למייל. אפשר?
תודה על התשובות זה עוזר לי.

HMB

משתמש פעיל
אם את צריכה לבצע רישום ראשוני /לקוח חדש את חייבת קודם כל לקבל קוד משתמש.
כדי לקבל קוד משתמש עליך להכנס בקישור הנל https://secapp.taxes.gov.il/SrRishum ולפעול על פי ההנחיות
יש כמה שלבים של אמצעי זיהוי.
שלב א- הצילום מסך ששלחתי לעיל
שלב ב- שימי לב לחריגות למטה.
תאום מס.PNG

HMB

משתמש פעיל
הייי
אני שואלת כאן שאלה שאני יודעת שהרבה שואלים עצמם רבות ומתחבטים ומבולבלים ,הדעות מאוד מאוד שונות{כלומר זה חוק אבל כל אחד ניגש לנושא בצורה שונה ובקצור בלאגן}

אשמח אם יועץ מס או אי מהאנשים ונשים המקצועיים פה יוכל לתת המידע הגדול {לא דרך קישורים לאתרים המסבירים} אלא מניסיון חי בעבודה מול לקוחות ו\או ניסיונות מוכחים בשטח

כל הנושא של תיאום מס לשכירים
אני אתן מה שכנארה הרוב מתחבטים בו ,מאמינה שיש עוד ים!! של שאלות ואי סדר שמלווה אנשים

* מה כדאי ?,מה מומלץ,? מה חייב?
* יותר מ2 עבודות
* שינויים,הוספות והפחתות עבודה במהלך השנה ,עבודה חד פעמית-תלוש בודד
* מה מגישים למי ומתי?
*מה הדרך הקלה לעשות זאת דרך האתרים, ומה נדרש במקרה של פגישה פרונטלית ,ההבדלים בינהם
* ישנם חישובים על פי גבהי שכר ,{ מעל 5200 , מעל 10000? ועוד ,מה שייך למי ?
* ואלי באמת לתת מידע על מה קורה במקרה ואתה עובד רגיל ומה קורה כשנוספות עבודות מבחינת נ\הניכוים בתלוש : מה קורה שכשעורכים תאום מס,ומה כשמתחמים ממנו

כל הנושא הזה מבולבל מאוד ומתסכל כל פעם מחדש ,בפרט עם הצורך לחכות 40 דקות למענה במוקדים טלפוניים של מס הכנסה וביטוח לאומי , פתחיחת אזור אישי בראשות המסים ,
לפעמים אנשים מתעלמים או מתחכמים וזה עולה לה ביושר

כמוכן נשמח לקבל פרטי התקשרות עם אנשים פרטיים בתחום שאינם לוקחים מחירים מופרזים.

חשוב!!! העלתי הנושא בפורום זה-דין וחשבון משמע שמקצועעים כאן ,אשמח לדיון יעיל ולא שרשורים מבלבלים ותוספות וקישורים לא יעילים ,
מי שרוצה להעלות שאלות נא להעלות ממוקד ועניני וללא דוגמאות אישיות ומענה אינדואלי לו ,אנו רוצים מידע מפורט כללי על כל הסוגים האפשרויות!!

אם יש שאלה יותר ממוקדת אשמח לענות.
בגדולל,
חייב לבצע תאום מס מעבר לעבודה יחידה לא משנה מה גובה המשכורת/תקופת העבודה.
לגבי ב"ל יש לבצע תאום ולמלא טופס t644 ולהעביר למעסיק המשני.
ניתן לבצע לבד את התאום מס דרך האתר של רשות המיסים ע"י רישום גובה ההכנסה+תיק ניכויים
אם אין אפשרות באתר לעשות תאום של כמה מעסיקים רושמים מכתב מפורט של הנתונים הנל ומצרפים באזור האישי של רשות המיסים.
וכמובן שיש לעדכן את פ"ש על כל שינוי בהכנסה ולבצע תאום חדש .

נפמן

משתמש מקצוען
יש לי שירות של ביצוע תיאומי מס, כולל הסבר מקיף אם מעונינים. במחיר הוגן.
ניתן לפנות במייל misrad3153 בג'מייל.
(אציין, שבד"כ חובה כרטיס אשראי אישי, במידה ואין ניתן לנסות דרכים נוספות, ללא התחייבות)

mina

משתמש מקצוען
מי שאין לו אמצעי זיהוי ראשוני לצורך רישום.
יכול להגיש פנייה במפ"ל - לרשום שם אין לי דרך לערוך תיאום מס מקוון היות ואין לי אמצעי זיהוי.
ובד"כ תוך יום יומיים הם מנפיקים תיאום מס.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה