בקשת תפילה שתי אחיות שחולות קורונה במצב קריטי הקדישו פרק 1 לרפואתן...

לווים

משתמש מקצוען
הייתי לידן ביום שני השבוע ניסתי לעודד לתת להם כח ,היה כ"כ קשה לראות אותן נאבקות על כל נשימה ונשימה
2 אחיות שוכבות זו לצד זו ---- היום כשהגעתי הן כבר היו אחרי הניתוח מורדמות מונשמות
נגשתי אליהן לכל אחת קראתי בשמן אמרתי להן עמ"י איתכן אנחנו מתפללים על תדעגנה הכל יהיה בסדר ד' יתן לכם כח ובריאות לגדל את התינוק/ת שניהם פתחו עיניים ונראה כי נרגעו הלוואי
מחריד
אני ממשיכה הלאה לחדר הבא מגלה עוד 2 יולדות מונשמות מורדמות כשסביבן עוד חולים במצב קשה
די עד מתי התמונות מלוות אותי כל היום :(
את מתנדבת בבית חולים???
אשרייך!

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אולי אני לא מבינה בזה, אבל זה נשלח בשבת?
כמובן שלא!
(זה אמור להיות מובן מאליו, ורק צריך להבין למה)
1:20 זה בד"כ לפנות בוקר,
ואתמול זה שישי- כי אנחנו עדיין בשבת מבחינת תאריך לועזי

-אפרת-

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
רפואה שלימה
ובשורות טובות!

פרק קכ:
א) שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל ד' בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי: ב) ד' הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה: ג) מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה: ד) חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים: ה) אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר: ו) רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם: ז) אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה