נו, אם זה לא הביא לי את הריגוש, אסור לי לבקש עזרה בהעלאת הריגושים?
מרוב תגובות מתנגדות חזרתי אחורה לקרוא ולא מצאתי שום הודעה זעפנית או מקטרת.
סה"כ בתמימות ביקשתי שכנוע.
אוקיי, נטוורקינג. מה זה נותן לי?
העשרה הבנתי בתוכניה, יופי.
נ.ב. לגבי הבפנים.... בפנים... היא כן רוצה!! ממש החזרת אותי 30 שנה אחור לגן חנה, ככה אמרו לי שם כששאלתי שאלות ולא היו תשובות מספקות.
משהו רוצה להצטרף אלי לכרטיס של שתיים?
מי שלא מבין שיש לו הזדמנות לפנק את עצמו ביום מקצועי שיקפיץ אותו עשרת מונים ויפתח לו אפיקים חדשים בעתיד, (ויעידו ע"כ עשרות משתתפי כנסים קודמים) כאשר הפעם הלכו על משהו יותר גדול
ובמקום זה להתעסק עם שיקולי בייבי סיטר או הסעה, יכול להישאר בבית להמשיך לאכול לחם עם חביתה גבינה וזיתים
מה ההתקפה ומה הזילזול הזה?! הכל טוב איתכם?! אמא שפויה לילדים קטנים לעולם לא היתה כותבת בצורה כזו... תרגעו!!! הרי היה ברור לכם שעם כל התוכניה המושקעת והמגוונת שהכנתם היא לעולם לא יכולה לספק את כולם כי כשם שפרצופיהם שונים כן דעותיהם שונות... אז אנא, קחו את הדברים בפרופורציות וכבדו כל אחד באשר הוא. ואם יש תגובה שלא לרוחכם אפשר לענות בקור רוח ומותר גם להתעלם...
ולעניינינו, בעז"ה ה' אגיע לכנס (ובייביסיטר זה חלק מהשיקולים. ב"ה שזכיתי להיות אם בישראל גם כשזה בא על חשבון הפינוק והמקצועיות...)
זה בכלל לא בא ממקום של זלזול חלילה, אין צורך להיתפס למילה בייבי סיטר שכתבתי שם בסוף
ממש לא הכוונה, (ואם מישהו מרגיש פגיעה אז קבלו התנצלותי)
כל הרעיון הוא בסך הכל לפקוח עיניים, שדווקא בגלל שביומיום עסוקים עם מיליון רגעים צפופים אם כהורים אם בעבודה, או כל מיני סיבות, שדווקא בגלל זה, לאחד שמתעניין בתחום הזה, מותר לו קצת לחשוב גם על עצמו ולפנק את עצמו עם יום מקצועי, גם אם זה כרוך בקשיים מסויימים
לחשוב על עצמך לפעמים, לפני על ה'בוס' שלך,
לחשוב שגם לי מגיע להשתדרג ולקחת משהו לעצמי.
בוודאי.יש אפשרות לצאת לשעה/ שעתיים ולחזור ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: