שרשור חדש- מי כבר נרשם לכנס?

חוי ג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
גם אני ב"ה בפנים.

שירו

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
יש מחיר לחצי יום?
עם העבודה שלי אין סיכוי שאני מצליחה להגיע לפני 17:00...

תפוזים קר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
משהו רוצה להצטרף אלי לכרטיס של שתיים?

NG

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
נו, אם זה לא הביא לי את הריגוש, אסור לי לבקש עזרה בהעלאת הריגושים?
מרוב תגובות מתנגדות חזרתי אחורה לקרוא ולא מצאתי שום הודעה זעפנית או מקטרת.
סה"כ בתמימות ביקשתי שכנוע.

אוקיי, נטוורקינג. מה זה נותן לי?
העשרה הבנתי בתוכניה, יופי.

נ.ב. לגבי הבפנים.... בפנים... היא כן רוצה!! ממש החזרת אותי 30 שנה אחור לגן חנה, ככה אמרו לי שם כששאלתי שאלות ולא היו תשובות מספקות.

בזמן שאת ממשיכה להתלבט יש 'טרפת של רישום'

תעשי חשבון פשוט מאוד, כנס מקצועי כזה הוא יום של הזדמנות שלא חוזר כל כך מהר
ואין כאן צורך בכלל להרחיב על שלל ההזדמנויות שיש ביום כזה, מלקבל הרצאה על תמחור / עיצוב / התפתחות המקצועות שלנו בעתיד דרך עוד המון תחומים מגניבים, דוכנים שווים ועוד המון גימיקים נחמדים

מי שלא מבין שיש לו הזדמנות לפנק את עצמו ביום מקצועי שיקפיץ אותו עשרת מונים ויפתח לו אפיקים חדשים בעתיד, (ויעידו ע"כ עשרות משתתפי כנסים קודמים) כאשר הפעם הלכו על משהו יותר גדול
ובמקום זה להתעסק עם שיקולי בייבי סיטר או הסעה, יכול להישאר בבית להמשיך לאכול לחם עם חביתה גבינה וזיתים

הכנס מיועד לאנשים עם 'ניצוץ בעיניים'!

efigraf

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
מי שלא מבין שיש לו הזדמנות לפנק את עצמו ביום מקצועי שיקפיץ אותו עשרת מונים ויפתח לו אפיקים חדשים בעתיד, (ויעידו ע"כ עשרות משתתפי כנסים קודמים) כאשר הפעם הלכו על משהו יותר גדול
ובמקום זה להתעסק עם שיקולי בייבי סיטר או הסעה, יכול להישאר בבית להמשיך לאכול לחם עם חביתה גבינה וזיתים

מה ההתקפה ומה הזילזול הזה?! הכל טוב איתכם?! אמא שפויה לילדים קטנים לעולם לא היתה כותבת בצורה כזו... תרגעו!!! הרי היה ברור לכם שעם כל התוכניה המושקעת והמגוונת שהכנתם היא לעולם לא יכולה לספק את כולם כי כשם שפרצופיהם שונים כן דעותיהם שונות... אז אנא, קחו את הדברים בפרופורציות וכבדו כל אחד באשר הוא. ואם יש תגובה שלא לרוחכם אפשר לענות בקור רוח ומותר גם להתעלם...
ולעניינינו, בעז"ה ה' אגיע לכנס (ובייביסיטר זה חלק מהשיקולים. ב"ה שזכיתי להיות אם בישראל גם כשזה בא על חשבון הפינוק והמקצועיות...)

NG

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
מה ההתקפה ומה הזילזול הזה?! הכל טוב איתכם?! אמא שפויה לילדים קטנים לעולם לא היתה כותבת בצורה כזו... תרגעו!!! הרי היה ברור לכם שעם כל התוכניה המושקעת והמגוונת שהכנתם היא לעולם לא יכולה לספק את כולם כי כשם שפרצופיהם שונים כן דעותיהם שונות... אז אנא, קחו את הדברים בפרופורציות וכבדו כל אחד באשר הוא. ואם יש תגובה שלא לרוחכם אפשר לענות בקור רוח ומותר גם להתעלם...
ולעניינינו, בעז"ה ה' אגיע לכנס (ובייביסיטר זה חלק מהשיקולים. ב"ה שזכיתי להיות אם בישראל גם כשזה בא על חשבון הפינוק והמקצועיות...)

זה בכלל לא בא ממקום של זלזול חלילה, אין צורך להיתפס למילה בייבי סיטר שכתבתי שם בסוף
ממש לא הכוונה, (ואם מישהו מרגיש פגיעה אז קבלו התנצלותי)

כל הרעיון הוא בסך הכל לפקוח עיניים, שדווקא בגלל שביומיום עסוקים עם מיליון רגעים צפופים אם כהורים אם בעבודה, או כל מיני סיבות, שדווקא בגלל זה, לאחד שמתעניין בתחום הזה, מותר לו קצת לחשוב גם על עצמו ולפנק את עצמו עם יום מקצועי, גם אם זה כרוך בקשיים מסויימים

לחשוב על עצמך לפעמים, לפני על ה'בוס' שלך,
לחשוב שגם לי מגיע להשתדרג ולקחת משהו לעצמי.

efigraf

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
זה בכלל לא בא ממקום של זלזול חלילה, אין צורך להיתפס למילה בייבי סיטר שכתבתי שם בסוף
ממש לא הכוונה, (ואם מישהו מרגיש פגיעה אז קבלו התנצלותי)

כל הרעיון הוא בסך הכל לפקוח עיניים, שדווקא בגלל שביומיום עסוקים עם מיליון רגעים צפופים אם כהורים אם בעבודה, או כל מיני סיבות, שדווקא בגלל זה, לאחד שמתעניין בתחום הזה, מותר לו קצת לחשוב גם על עצמו ולפנק את עצמו עם יום מקצועי, גם אם זה כרוך בקשיים מסויימים

לחשוב על עצמך לפעמים, לפני על ה'בוס' שלך,
לחשוב שגם לי מגיע להשתדרג ולקחת משהו לעצמי.

עכשיו זה נשמע אחרת לגמרי!!! אני ממש בעד עם מה שכתבת שאמהות יצאו, יתאווררו וייקחו פסק זמן לעצמן, זה מגיע להן!!! ובהחלט לא יקרה כלום לילדים אם ישארו עם בייביסיטר טובה ואחראית, אך חס ושלום לאף אחד אסור לזלזל בדאגה של האמהות לילדיהן, ומי שלא השיגה בייביסיטר ונאלצה להישאר בביתה, היא תהנה עם ילדיה בביתה ושכרה יהיה עצום עד מאוד!!!!

קורס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כמה חבל לי!
אך עוד לא מצאתי רעיון איך לעזוב תינוק בן 4 חודשים ליום שלם...

פנינה דיקמן

מעצבת פנים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
באמת חבל,
מה עם מנשא (קנגרו בלע"ז)?

A JERBI

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אני נרשמתי כמובן,
ומגיעה עם הבת שלי על הידיים...

לוטוס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אולי מישהו יודע:
יש אפשרות לצאת באמצע לשעה/ שעתיים ולהכנס שוב (באותו כרטיס) ?

נערך לאחרונה ב:

aridesk

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
גמאני מצטרף להנ"ל
אהיה שם בלי נדר

ruchma

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
נרשמתי. מגיעה מבית שמש בבוקר בעז"ה. יש מישהי מרמה ג' שרוצה להצטרף לרכב?

עלקא

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נרשמתי. יש מישהי שמגיעה עם רכב מחיפה - הדר וניתן להצטרף? תודה!!

נוכחות לעסקים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עריכה תורנית
D I G I T A L
נרשמתי

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה