מעניין למה לא מוזכר רמז על העסקים שם
הבנתי שזה 2 דברים נפרדים. היו החנויות בגאולה, והיתה שריפה במא"ש בבניין.מעניין למה לא מוזכר רמז על העסקים שם
רש כתבו 'בניין מגורים'
לא נכוןהבנתי שזה 2 דברים נפרדים. היו החנויות בגאולה, והיתה שריפה במא"ש בבניין.
טעיתי?
הייתי שם זה פשוט היה מפחיד לראות כמה נזק היה שם
לאחר אשכול שלם ויומיים
לא מובן בכלל
מישהו יכול לכתוב כאן את שמות כל החנויות שנפגעו?
הקומה השניה שלהם נשרפהיפית לא
מה שראיתי מלמעלה, החנויות שהיו סגורים היום:מישהו יכול לכתוב כאן את שמות כל החנויות שנפגעו?
לפי מה שידוע לי זה סגור כי לא אפשרו להיכנס בגלל שהמבנה בסכנת קריסה וכדו'מה שראיתי מלמעלה, החנויות שהיו סגורים היום:
קיווי, יפית מתנות, ספרי גאולה, הבניין של: מנטור, צמצם, אמא יקרה לי, שלאגר, ויש שם עוד ענות מגבות או משהו. כל המתחם היה סגור.
באשתורי הפרחי: חנות ירקות, חנות נעליים, חנות משחקים. אולי פספסתי עוד משהו
עדיין יש שם ריח של השריפה,
אני מכירה את הבעלים של אחת החנויות שהחנות עברה לבעלותם רק אחרי פסח והם היו עדיין בתהליכים עם הביטוח...עצוב שיש חנויות שלא עושות ביטוח.ביטוח יכול להציל חיים פשוטו כמשמעו
ברמות היתה חנות אופנים שנשרפה ולא היה ביטוח לבעל החנות בעל החנות נראה הצל של עצמו פשוט רחמים
מה?? לא שמעתי על זה..לירן תמרי: למעלה מ-10 בתי עסק נשרפו ונפגעו בשריפה הבוקר בשכונות גאולה ומאה שערים בירושלים. !
יכול להיות. ציינתי שהמתחם הזה היה סגור. עבדו שם פועלים והוציאו חפצים. אין לי מושג מעבר לזה.לפי מה שידוע לי זה סגור כי לא אפשרו להיכנס בגלל שהמבנה בסכנת קריסה וכדו'
ככה היה בהתחלה, יכול להיות שעכשיו זה כבר בעיות אחרות...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: