חיים הקוסם
משתמש מקצוען
אם זה היה בגלל השריפה
אז מה קשור הפסקה יזומה?
אז מה קשור הפסקה יזומה?
איזה אזור?לנו אין חשמל מ 15:00 ביום שישי עד עכשיו כולל!!!
הזוי.
גן הדסים מודיעין עיליתאיזה אזור?
חבל אם הייתם קרובים היינו מעבירים כבל...גן הדסים מודיעין עילית
אם הייתם קרובים אליהם גם לכם לא היה חשמל...חבל אם הייתם קרובים היינו מעבירים כבל...
כל זמן שגוטרמן יהיה ראש עיר שלא עושה כלום חוץ מלתת דוחות חניה ולתת לבנות איך שרוצים שכל אחד פולש לשטח אחרעד מתי נהיה נצורים בעיר ענקית שיש ממנה אופציה 1 ויחידה
לצאת החוצה . וכשיש תאונה או שריפה וכדו' כולם תקועיםםםםםםםםםם.
לא צריך לטרוח לדמיין,לא רוצה לדמיין שיהיה צורך לאי מי לצאת מהעיר מסיבות חשובות והכביש הזה (שבבנייה כרגע) יהיה חסום מכל סיבה שהיא.
היא כבר שנים עירעוד מעט מ"ע נהפכת לעיר, בקצב של הגידול בלעה"ר שכבר כעת יש למעלה ממאה אלף נפש,
לא רוצה לדמיין שיהיה צורך לאי מי לצאת מהעיר מסיבות חשובות והכביש הזה (שבבנייה כרגע) יהיה חסום מכל סיבה שהיא.
אני הבנתי שיש בעיות עם הכביש המתוכנןכל זמן שגוטרמן יהיה ראש עיר שלא עושה כלום חוץ מלתת דוחות חניה ולתת לבנות איך שרוצים שכל אחד פולש לשטח אחר
וימשיך להרדים את כולם הוא ראש העיר כי אף אחד לא יכול להוזיז אותו
לאפה זה יביא רכבים?אני הבנתי שיש בעיות עם הכביש המתוכנן
אם בונים אותו הוא הופך לכביש ראשי שאין אפשרות לסגור בשבתות מה שעלול להוביל לתנועת רכבים בשבת....
כנראה אנחנו לא מתכוונים לאותו כביש...לאפה זה יביא רכבים?
ממש לא נראה לי קשור.
אולי יש לכם מקור לדבר הזה???
זה הרי כביש מחוץ לעיר
אין שום סיבה הגיונית שייסעו בו בשבת.אני הבנתי שיש בעיות עם הכביש המתוכנן
אם בונים אותו הוא הופך לכביש ראשי שאין אפשרות לסגור בשבתות מה שעלול להוביל לתנועת רכבים בשבת....
הכביש הזה לא מוביל לשומקום בעייתי בשבת.כנראה אנחנו לא מתכוונים לאותו כביש...
אני מדברת על הכביש שהולך להיות באיזור גרין פארק
בהחלט שיש כאן איזושהו אי הבנה...כנראה אנחנו לא מתכוונים לאותו כביש...
אני מדברת על הכביש שהולך להיות באיזור גרין פארק
זה מה שהתכוונתי.אבל מהכניסה למודיעין עילית הכביש יהיה סגור.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: