פספסתם שהיא נפטרה?רפואה שלימה אל נא רפא נא לה אל נא רפא נא לה אל נא רפא נא לה בתוך שאר חולי עמו ישראל בריאות איתנה ונהורא מעליא
ברוך דיין האמת כואב לשמועפספסתם שהיא נפטרה?
בדיוק עכשיו קנינו אוטו שברגע שמסובבים חזרה את המפתח כדי להוציאהרכב יכול לצפצץ ברגע שמתחילים לנסוע- שיושב בכיסא מישהו שלא חגר
ויכול לצפצף כשמכבים מנוע או נועלים את האוטו ונשאר חלון פתוח או אור
ועל תינוק שנשכח לא?????
מה הבעיה למזג בין שני האופציות????????
מה זה חוץ ממחדל פושע?????
אביה של הפעוטה, לקח אותה איתו בבוקר וכפי שקרה למרבה הצער לרבים, הוא נכנס ל'כולל' בו למד בעיר אלעד תוך שהוא שוכח את ביתו בת ה4 חודשים ברכב. לאחר כמה שעות, חברו של האברך ביקש ממנו לשאול את הרכב לסיבוב קצר.ננעלו לא נשכחו
יש כזה חוק שעברמחריד!!
אין כבר משהו נגד זה שמוכרח בחוק? אולי הגיע הזמן..
לא מתרגלים לזה באיזה שלב?בדיוק עכשיו קנינו אוטו שברגע שמסובבים חזרה את המפתח כדי להוציא
יש קול של אישה שמדברת ואומרת נא לוודא שלא שכחתם ילד ברכב...
לא חושבת,לא מתרגלים לזה באיזה שלב?
צריכים משהו שיזיכר לשים ליד הילד משהו חשובשמים משהו חשוב לייד התינוק
כמו מפתח או משהו בסגנון
ה' ישמור
אי אפשר להכיל
רחמנות על האבא...
האם יותר שכיח שאבות שוכחים?
כל הכבוד.בגלל כאלו מקרים אני בתור מטפלת , אם אני רואה שילד מאחר משמעותי והאמא לא עדכנה אותי על משהו ,
אני מתקשרת לברר מה קורה?
באחד הפעמים התקשרתי לאמא למה התינוק עוד לא הגיע, והיא אמרה לי : מה באמת? עוד לא הביאו אותו???
התקשרה מיד לבעלה שטס הביתה וגילה אותה בבית ישנה בעגלה פשוט שכחו אותה בבית!!!( נס שישנה!)
( זה בית מבורך ולא היה ילד קבוע שהביא כל פעם מי שיכל..) כל אחד היה בטוח שהשני הביא ולא שמו לב שהיא נשארה בבית וכולם יצאו ללימודים
ערנות מונעת אסון
רק בשורות טובות!
לא מתרגלים, הבעיה שזה קורה לרוב שחונים את הרכב תוך כדי שיחת טלפון ואז לא שומעים.לא מתרגלים לזה באיזה שלב?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: