האמת שכבר נגעתי במים אבל עם עפרונות אקורל הציור יפיפה אבל הזמן דחוק ולא יצא לי לסייםתפארת בגלל שאת כזו נפלאה אולי תנסי עם צבעי מים? (אבל לא בשיעור! אני ניסיתי בשיעורים לצייר בצבעי מים ולתפור חרוזים וזה לא התקבל בברכה אצל המורות שלי שהיו צריכות להתמודד עם הסחת הדעת חח)
התרגול הזה לצייר נייר כסף ועטיפות בצבעי מים ממש יכול לקדם. אבל כל מה שהיפריאליסטי בצבעי מים עושים נראה לי עם מכחול קטן בכמה שכבות.
מתי את קופצת למים? אפילו אני מנסה ואין לי שליטה כמוך.
כל מה שאני עושה בשיעור זה רק להשתמש בבנות בתור רפרנסים..יו, איזה נוסטלגיה!
תנצלי תשיעורים זה הזמן היכ פנוי בחיים בשביל להתאמן. אחכ כבר צריך לעבוד, או שהאימון על חשבון עבודה.
אני הייתי מציירת את כל החברות בשיעור כולל האוזניים שלהם(בנפרד חח) עד שבנות שמו לב שאני ממוקדת בצורת האוזן שלהם..
למדת אקדמי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: