דרוש מתכון שקשוקה ללא נוזלים

ראויה לשבח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אני מחפשת מתכון מוצלח לשקשוקה שתהיה ללא הנוזלים של העגבניה,
בלי שהמחבת תישרף כל פעם מחדש.
 

מיכל ב'

כתבת
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
אני טוחנ את העגבניות הבצל והביצה יחד,
ואז שופכת את התערובת למחבת עם שמן רותח, נותנת 20 שניות,
ואחכ מתחילה לערבב כל הזמן, עד שמוכן.
 

תנו חיוך (-:

משתמש פעיל
בס''ד

שלום לך @ראויה לשבח

בהכנת שקשוקה, כדאי לטגן תחילה את הירקות עם התבלינים, לרכך אותם ולהגיע למרקם של כמעט רוטב.
בשלב זה, יש להכניס את הביצים פנימה, כל אחת בנפרד, ולתת לרוטב עם השקשוקה לבעבע ולהתבשל על אש בינונית.
מכבים את האש כאשר מגיעים למידת היציבות שרוצים- יש מי שמעדיף רוטב עשיר ויש מי שמעדיף רוטב מרוכז יותר ..
(לשקשוקה מרוכזת- יש המכסים את המחבת בשלב הבישול).

בהצלחה !!
 

בנצי מיוזיק

משתמש פעיל
לקחת את פלפל חריף הגמבה והשום והבצל לטגן אותם עד להשחמה
ואחר כך להשים את עגבניות עד שכל הנוזל מתאדה
בסוף צריך לערבב כל הזמן שלא ישרף
 
נערך לאחרונה ב:

ראויה לשבח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אני טוחנ את העגבניות הבצל והביצה יחד,
ואז שופכת את התערובת למחבת עם שמן רותח, נותנת 20 שניות,
ואחכ מתחילה לערבב כל הזמן, עד שמוכן.
תודה רבה, היה מוצלח מאוד!
מאמצת לתמיד.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  11  פעמים

לוח מודעות

למעלה