זהו שעבדתי על זה כל הלילה וכל היום שלפני וגם קצת קודם......נכתב ע"י mina928;1811947:מה פשר השעה הזאת?
נס שהמחשב קרס ולא את, לכי מיד לישון!!!!
נכתב ע"י מירי ו.;1811958:תודה!
ניסיתי וזה לא זה
אחרי בדיקה ונסיונות של אחד הטכנאים הכי מעולים מכאן.
הבנתי שאני אמורה להשלים עם המצב....
הקובץ נפגם, המחשב קרס בדיוק שלחצתי שמירה במנגה כדי להעביר לפ"ש ולעשות שיפוצים אחרונים
ממליצה לכולם ליצור כמויות של גיבויים
נכתב ע"י מירי ו.;1811981:זהו שעבדתי על זה כל הלילה וכל היום שלפני וגם קצת קודם......
אין מצב לישון, אני חייבת לתת ללקוח את החומר אין ברירה....
ניסיתי, לא הלךנכתב ע"י א.ר.ז.;1813116:אולי תנסי לעשות חיפוש בכל המחשב
(מחשב שלי)
לפי קריטריון של תאריך:
ט' בחשון ע"ו
אני לא מכירה את מנגה או את קבצי הטמפלייט שלה.
אבל ככה הצלתי לא פעם קבצי קורל שנעלמו טרום השמירה האחרונה.
באיזשהו חור נידח במחשב היה שמור שחזור - קובץ BACKUP, גם קובץ שהיה ללא שמירה ראשונית כלל...
השם ימלא חסרונך!
שוב....נכתב ע"י mim;1813589:לא יודעת אם זה קשור - כשהיה בעיה בmaterials - אבימי אמר לפתוח את מנגה בתור משתמש חדש וזה עזר. אולי זה עוזר גם לשחזור קבצים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: