דרוש מידע שעועית סנפרוסט

מצב
הנושא נעול.

פישל לוי

משתמש מקצוען
מישהו יודע להחכים אותי בפרטים, על מה ההתנצלות של החברה?
רק מסקרנות

Panda

משתמש מקצוען
היו בשקיות לקט זוחלים במקום ירקות
FarosGWXgAIrssr

יאיר צ

משתמש פעיל
גילו שם בהפרש של כמה שבועות אש של עכבר וראש של נחש
כמו כן בחבילה של שופרסל גילו זחל

הבדיחות שמסתובבות היום זה שבמחלקת קפואים צריך להסתובב היום עם נעליים גבוהות ולהיזהר לא להרים חבילות כי אי אפשר לדעת מה יש מתחת

שליש

משתמש פעיל
כי הבנתי שלפני תקופה היה ריקול על עוד מוצרים.
יש לי בבית לקט העונה מוקפא שקניתי לפני שבועיים. איך אפשר לדעת?
מילא ילך האוכל לפח אבל חבל לי על הסיר שיוטרף. מתנה מהשוויגער...

ניק 9970

משתמש פעיל
הירקות נקצרים בקומביין. זו מכונה ענקית שקוצרת כל מה שבשדה כולל הבעלי חיים. בעיקר שבלולים אך גם נחשים עכברים וכו'. כך זה בכל מקום ובכל החברות. ומדי כמה שנים יש דיווחים מצרכנים על חלקי חיות שנכנסו למוצר.
התוצרת עוברת בקרת איכות כדי למנוע את הימצאות אותם חיות. בעת האחרונה נמצא לקט חיות בהזדמנויות שונות (טווח של חצי שנה) בסנפרוסט- תנובה, והנושא הוצף ע"י כל חברת החדשות.
הצפת הנושא עוררה אנשים נוספים להתלונן, חלקם בתלונות מוצדקות וחלקם בשקרים וכדו'.
סנפרוסט הבליעו את הנושא ומשרד הבריאות קצת שיתף איתם פעולה עד שקמה מחאה ציבורית ולחץ תקשורתי.
בעקבות כך הם הודיעו על ריקול והרחבת הריקול כמפורסם.
הרבנות הודיעה כי יש לבדוק את המוצר לפני השימוש ומנכ"ל תנובה אמר כי שבלולים ימשיכו להיכנס למוצרים.

אמא של אלי

משתמש פעיל
אשמח למידע
איך מתבצע הריקול?
יש לי בבי שעועית של סנפרוסט שעונה על הקריטריונים
למי לפנות?

חלב מוקצף

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
הירקות נקצרים בקומביין. זו מכונה ענקית שקוצרת כל מה שבשדה כולל הבעלי חיים. בעיקר שבלולים אך גם נחשים עכברים וכו'. כך זה בכל מקום ובכל החברות. ומדי כמה שנים יש דיווחים מצרכנים על חלקי חיות שנכנסו למוצר.
התוצרת עוברת בקרת איכות כדי למנוע את הימצאות אותם חיות. בעת האחרונה נמצא לקט חיות בהזדמנויות שונות (טווח של חצי שנה) בסנפרוסט- תנובה, והנושא הוצף ע"י כל חברת החדשות.
הצפת הנושא עוררה אנשים נוספים להתלונן, חלקם בתלונות מוצדקות וחלקם בשקרים וכדו'.
סנפרוסט הבליעו את הנושא ומשרד הבריאות קצת שיתף איתם פעולה עד שקמה מחאה ציבורית ולחץ תקשורתי.
בעקבות כך הם הודיעו על ריקול והרחבת הריקול כמפורסם.
הרבנות הודיעה כי יש לבדוק את המוצר לפני השימוש ומנכ"ל תנובה אמר כי שבלולים ימשיכו להיכנס למוצרים.
לפי הנ"ל נשמע שהמצאות חלקי שבלולים וקונכיות זה עובדה הגיונית ומקובלת, כן?
ברררר... איזה גועל!:cry::oops::eek:

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה