עזרה שעון מייקל קורס שאינו עובד

מרים שוורץ

יוצרת באהבה חווית תמונה
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
שלום
קניתי שעון מייקל קורס לפני בערך שלושה שבועות. יום אחרי זה גיליתי שיש בעיה, כל עשרים וארבע שעות בערך
השעון היה מפגר בכמה דקות, ניסיתי שלוש פעמים לכוון ולבדוק שאני צודקת כדי לראות שאני לא מדמיינת
ואכן הוא פיגר כל פעם בכמה דקות
קניתי אותו ביום חמישי וביום ראשון החזרתי לחנות כדי שיעשו עם זה משהו
הם אמרו לחכות שבוע בערך ואז הגיע היבואן הם הביאו לו ואז הם אמרו לחכות שבוע וחצי עד שיהיה ברור מה קורה
עכשיו התקשרנו והם אמרו שזה יקח חודש
התחלתי להתעצבן עליהם אבל בלי ידע מוצק מה לעשות
אני מבחינתי לחכות גג שבוע נוסף אבל הם בשלהם - חודש!
מה החוק אומר לגבי זה? מעולם לא נתקלתי בכזה מקרה אבל לפי הידע המועט שלי אם מחזירים תוך 48 שעות אפשר לקבל את הכסף חזרה
ופה זה היה יום חמישי וביום שישי עדיין לא הייתי מידי בטוחה שזה מפגר ואז כבר היה שבת
אשמח לעזרה בעניין

bekkiback

משתמש מקצוען
48 שעות אם קנית בחמישי צהריים זה ראשון צהריים.
זה כולל רק ימי עסקים.
אם אני לא טועה.
לא הצלחתי להבין ,החזרת להם בזמן? לא עמדת על כך שאת רוצה להחזיר רק לבדוק מה קורה עם זה?
איפה קנית? הסתובבו מלללללא חיקויים

Batshe✔a

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
שלום
קניתי שעון מייקל קורס לפני בערך שלושה שבועות. יום אחרי זה גיליתי שיש בעיה, כל עשרים וארבע שעות בערך
השעון היה מפגר בכמה דקות, ניסיתי שלוש פעמים לכוון ולבדוק שאני צודקת כדי לראות שאני לא מדמיינת
ואכן הוא פיגר כל פעם בכמה דקות
קניתי אותו ביום חמישי וביום ראשון החזרתי לחנות כדי שיעשו עם זה משהו
הם אמרו לחכות שבוע בערך ואז הגיע היבואן הם הביאו לו ואז הם אמרו לחכות שבוע וחצי עד שיהיה ברור מה קורה
עכשיו התקשרנו והם אמרו שזה יקח חודש
התחלתי להתעצבן עליהם אבל בלי ידע מוצק מה לעשות
אני מבחינתי לחכות גג שבוע נוסף אבל הם בשלהם - חודש!
מה החוק אומר לגבי זה? מעולם לא נתקלתי בכזה מקרה אבל לפי הידע המועט שלי אם מחזירים תוך 48 שעות אפשר לקבל את הכסף חזרה
ופה זה היה יום חמישי וביום שישי עדיין לא הייתי מידי בטוחה שזה מפגר ואז כבר היה שבת
אשמח לעזרה בעניין
את החזרת על מנת לקבל את הכסף חזרה או על מנת לבדוק מהי הבעיה?

ולגבי זמן ההמתנה, כך זה כשלא רוצים לבטל את האחריות וצריכים לפנות ליבואן שישלח לחברה שתתקן...
העיכוב הוא לא בחנות כנראה אלא בחברה.

מרים שוורץ

יוצרת באהבה חווית תמונה
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
48 שעות אם קנית בחמישי צהריים זה ראשון צהריים.
זה כולל רק ימי עסקים.
אם אני לא טועה.
לא הצלחתי להבין ,החזרת להם בזמן? לא עמדת על כך שאת רוצה להחזיר רק לבדוק מה קורה עם זה?
איפה קנית? הסתובבו מלללללא חיקויים
זה ממש לא נראה חיקוי וזה חנות שהרבה המליצו עליה , לא רוצה לומר לשון הרע על החנות כרגע
החזרתי בזמן, כן ביום ראשון
את החזרת על מנת לקבל את הכסף חזרה או על מנת לבדוק מהי הבעיה?

ולגבי זמן ההמתנה, כך זה כשלא רוצים לבטל את האחריות וצריכים לפנות ליבואן שישלח לחברה שתתקן...
העיכוב הוא לא בחנות כנראה אלא בחברה.
החזרתי כדי לבדוק את הבעיה לא כדי לקבל את הכסף, אבל על דעת זה שלא יקח להם מידי הרבה זמן לתקן
והנה זה מתמשך ומתמשך יותר מידי, בהתחלה הם אמרו שבוע ואח"כ זה התמשך ועכשיו הם אומרים עוד חודש...

Batshe✔a

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
זה ממש לא נראה חיקוי וזה חנות שהרבה המליצו עליה , לא רוצה לומר לשון הרע על החנות כרגע
החזרתי בזמן, כן ביום ראשון

החזרתי כדי לבדוק את הבעיה לא כדי לקבל את הכסף, אבל על דעת זה שלא יקח להם מידי הרבה זמן לתקן
והנה זה מתמשך ומתמשך יותר מידי, בהתחלה הם אמרו שבוע ואח"כ זה התמשך ועכשיו הם אומרים עוד חודש...
יכול להיות שבהתחלה חשבו שזו רק בעיה קטנה שהם יכולים לפתור, בטריה למשל.
אבל אם צריך בדיקה/תיקון יסודי יותר אין סיכוי שיחזור אליך תוך שבוע.

bekkiback

משתמש מקצוען
תבדקי כאן

אולי מעניין אותך גם...