מה פתאום? הם חתמו על מסמך רשמי עם סכום תשלום!הם בחיים לא משלמים
בדרך כלל מתנדבים אצלם
אם הם רוצים כסף שילכו לש"ס
הם עבדו מטעם דגל התורה? או מטעם אגודת ישראל?שני בניי עבדו כמשקיפים בקלפי קורונה, בפנייה לועדת הבחירות הם טוענים שהכסף הועבר לידי "אגודת ישראל". פנינו לאגודת ישראל ונאמר לנו שהם לא מצליחים לאתר לאן הלך התשלום.
למי אני יכולה לפנות כדי להודיע להם בעוד מועד שעד שלא יסדרו את התשלום אין מה לדבר על הצבעה.
אגודת ישראלהם עבדו מטעם דגל התורה? או מטעם אגודת ישראל?
שיודיעו מראש לפחותהם בחיים לא משלמים
אז אין לי איך לעזור...בהצלחה!אגודת ישראל
אגודת ישראלהם עבדו מטעם דגל התורה? או מטעם אגודת ישראל?
כבר עברו הרבה יותר מ"חודשים טובים"... שנה ושלשת רבעימוכר אחי לקח לו כמה חודשים טובים עד שקיבל....
האמת שזה ידוע....שיודיעו מראש לפחות
האמת שזה ידוע....
מה פתאום? הם חתמו על מסמך רשמי עם סכום תשלום!
הם בחיים לא משלמים
אגב, אני עבדתי אצל דגל התורה בכל הבחירות ברצף מהבחירות המקומיות לפני 9 שנים (תחשבנו לבד כמה פעמים זה יצא) ותמיד הם שילמו!בדרך כלל מתנדבים אצלם
אם הם רוצים כסף שילכו לש"ס
אולי שיצביע למוכתרלמי אני יכולה לפנות כדי להודיע להם בעוד מועד שעד שלא יסדרו את התשלום אין מה לדבר על הצבעה.
לא מבינה בזה בגרםשימו לב לא להתבלבל כפי שעשה פותח האשכול.
יש שני דברים, חבר ועדת קלפי (יו"ר, סגן, חבר) שזה עבודה בתשלום של המדינה שמשלמת למפלגה שמשלמת לעובד. שזה משולם תוך פרק זמן קצר יחסית.
ויש משקיף שזה יכול להיות גם בהתנדבות וגם אם זה בתשלום זה רק ע"ח המפלגה ללא שיפוי מהמדינה. וגם כשזה בתשלום זה לוקח זמן ארוך יותר.
לגבי עצם העניין, אם אכן הבטיחו תשלום, תוודאו שיש לכם הוכחת עבודה בקלפי ואז אכן תפנו לאגודת ישראל בכתב וסביר שישלמו לכם בהקדם. אבל לכאורה אין מה לפנות למבקר המדינה כאשר זה רק משקיף.
בדגל בדר"כ זה בתשלוםויש משקיף שזה יכול להיות גם בהתנדבות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: