נתקלתי בטיפ הזה בכמה מתכונים, מה ההגיון שעומד מאחור??תבנית עם מים בקרקעית התנור תיתן תוצאה קריספית מאוד של השניצלים
לתת אפקט של בישול: יותר רכות ועסיסיות.נתקלתי בטיפ הזה בכמה מתכונים, מה ההגיון שעומד מאחור??
וואו יצא לי ממש מוצלח שניצלים מדהימים בכלום עבודה!!!!טוב ,זה כל כך פשוט,(המתכון של אתי אפינגר)
2 חזה עוף חתוך לשניצלים (לא דק מידי אחרת זה נשרף)
לבלילה:
2 ביצים
כף חרדל
4 כפות רוטב סויה
כף מלח
לטרוף הכל ולהשרות את השניצלים(הכי טוב לפחות שעתיים)
תערובת פירורים :
פירורי שניצל
שומשום
כף גדושה פפריקה
מעט תבלין גריל עוף(לא חובה)
מעט שמן זית (או רגיל,אני שמתי שמן זית)
לערבב הכל
ההכנה
מכניסים כל שניצל מהבלילה לתערבת הפירורים ,השמן גורם לפירורים להידבק טוב
להניח בתבנית ולזלף ממש מעט שמן
להכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות
לרבע שעה,
אחרי רבע שעה להפוך צד ולאפות רבע שעה נוספת
וזהו זה מוכן קריספי וטעים במיוחד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: