בשרי שניצל כמו של המסעדות

שרינה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
תמיד תהיתי איך במסעדות הם מכינים את השניצלים כל כך טעים ובלי הרבה שמן
השבוע קיבלתי מתכון לשניצלים בתנור טעימים ברמות על!!!!
אם יהיה ביקוש אכתוב שלבי הכנה מפורט
עם כמה טיפות שמן בלבד
20200427_140703.jpg
 

תילי5565

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
תמיד תהיתי איך במסעדות הם מכינים את השניצלים כל כך טעים ובלי הרבה שמן
השבוע קיבלתי מתכון לשניצלים בתנור טעימים ברמות על!!!!
אם יהיה ביקוש אכתוב שלבי הכנה מפורט
עם כמה טיפות שמן בלבד
צפה בקובץ המצורף 641507
נראה מצוין!!! כמובן שנשמח למתכון..
 

סחלב.

משתמש צעיר

שרינה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
טוב ,זה כל כך פשוט,(המתכון של אתי אפינגר)
2 חזה עוף חתוך לשניצלים (לא דק מידי אחרת זה נשרף)
לבלילה:
2 ביצים
כף חרדל
4 כפות רוטב סויה
כף מלח
לטרוף הכל ולהשרות את השניצלים(הכי טוב לפחות שעתיים)
תערובת פירורים :
פירורי שניצל
שומשום
כף גדושה פפריקה
מעט תבלין גריל עוף(לא חובה)
מעט שמן זית (או רגיל,אני שמתי שמן זית)
לערבב הכל

ההכנה
מכניסים כל שניצל מהבלילה לתערבת הפירורים ,השמן גורם לפירורים להידבק טוב
להניח בתבנית ולזלף ממש מעט שמן
להכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות
לרבע שעה,
אחרי רבע שעה להפוך צד ולאפות רבע שעה נוספת
וזהו זה מוכן קריספי וטעים במיוחד
 

רבקה אנשין

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
תודה רבה על המתכון, המנה שלך נראית מהממת!

אני עושה כבר שנים כך, אבל -
אופה בין 12-15 דקות - דקה לא יותר, קרוב לגוף חימום עליון, ובלי להפוך את השניצלים.
יוצא מעולה ועסיסי, ומחסלים לי כאן תבנית בשניות.
חשוב לציין - השניצל האפוי טעים רק טרי טרי כשיוצא מהתנור.
ואגב, אני לא מכניסה ביצים, רק שמן, הבנתי שאין עניין בביצים באפיה, רק בטיגון.
 

שרינה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
אני רוצה לדעת דווקא איך את עושה את הפתיתים האדומים האלו...

אה, ותודה על המתכון של השניצלים.
חחח,תודה חמודה
הפתיתים אני מטגנת אותם בשמן טוב טוב זה מה שעוזר להם לא להידבק
מוסיפה תבלינים
מלח
פפריקה בנדיבות
קצת כורכום
פלפל שחור
מממשיכה עוד קצת לטגן ואז מוסיפה מים ביחס של כוס וחצי מים על כל כוס פתיתים,מבשלת על אש בינונית עם מכסה פתוח ומערבבת מידי פעם
 

חני גרינשטיין

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
חחח,תודה חמודה
הפתיתים אני מטגנת אותם בשמן טוב טוב זה מה שעוזר להם לא להידבק
מוסיפה תבלינים
מלח
פפריקה בנדיבות
קצת כורכום
פלפל שחור
מממשיכה עוד קצת לטגן ואז מוסיפה מים ביחס של כוס וחצי מים על כל כוס פתיתים,מבשלת על אש בינונית עם מכסה פתוח ומערבבת מידי פעם
זה רק פפריקה?
הייתי בטוחה שזה רסק עגבניות.

תודה
 

שש

תג, רב-טקסט
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
השניצלים יצאו מעולים לדעתי
משום מה הילדים שלי פחות אהבו, יש מצב שהטעם של הרוטב סויה היה מידי חזק
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה