ידיעת התורה
משתמש צעיר
אשמח מאוד איפה אתם נימצאים אני בירושלים.יש לי סוכת ברזלים מיותרת למסירה
איזה גודל
תודה רבה רבה רבה יבורכו כל המגיבים.
אשמח מאוד איפה אתם נימצאים אני בירושלים.יש לי סוכת ברזלים מיותרת למסירה
הברזלים במקסטוק אותו איכות כמו של אושר עד?ירדתי מקודם לאושר עד אני רושמת מחירים מעודכנים לסוכה.
ברזלים 300 ש"ח בד 150 ש"ח
במקס סטוק 200 ש"ח כולל בד. הברזלים נראה בסדר הבד מכוער ולא יפה עם חלונות ענקיים נראה סוג ב' לא משהו שאפשר לשמור לשנה אח"כ.
זה בירושלים תכתוב לי באישי או תרשום לי מייל/טלאשמח מאוד איפה אתם נימצאים אני בירושלים.
איזה גודל
תודה רבה רבה רבה יבורכו כל המגיבים.
אין מה להסתבך יש פינות מפלסטיק ויש באמצע ולהכניס או יותר נכון להוציא יש איזה ברזלון אפשר גם עם מברג זה ממש קלצריכה עזרה בדחיפות
קנינו סוכה טלסקופית בשפע ברכת השם בבני ברק הגיה ללא דף הוראות והסתבכנוווו
מישהו יכול לעזור?
באיזה עיר,יש לי סוכת ברזלים מיותרת למסירה
בירושלים
הסוכה המקס סטוק מתכוונת?ירדתי מקודם לאושר עד אני רושמת מחירים מעודכנים לסוכה.
ברזלים 300 ש"ח בד 150 ש"ח
במקס סטוק 200 ש"ח כולל בד. הברזלים נראה בסדר הבד מכוער ולא יפה עם חלונות ענקיים נראה סוג ב' לא משהו שאפשר לשמור לשנה אח"כ.
גם אני הייתי באותה דילמה גם כן שנה ראשונה וזה זמני וכו' וכו' והחלטתי ללכת על זה קניתי באושר עד את הסוכה שלהם ב450 ש"ח פלוס סכך שבו דווקא כן רציתי להשקיע כי זה כן ישמש אותי בע"ה גם להבא בהמשך החיים אז קניתי רפיה (שאגב לאחר בירור באושר עד הוא הכי זול שקיים ) כמה לייסטים ותאורות ווו......זהו היא בנויה ועומדת על טילה לא מתחרט לרגע, לא באלי להיות תלותי בחסדי הורים... אין ספק שזה חוסר פרטיות משווע בפרט עם אתם מתכוונים לישון ביחד בסוכה. ולכן אני ממש מבסות, אין יותר מושלם מזה מבחינתי, אני ממש רווה נחת מהסוכה שלי כל פעם שאני עובר לידה ... ממליץ בחום לכל מי שבסיטואציה הזו זה ס"ה טיפל'ה השקעה אבל שווה ממש בפרט שזה נייד ויכול לזוז איתך לכל מקום גם בשנים הבאות בע"ה איפה שתגורו אם יהיה לכם סוכה או לא...אנחנו בשכירות חבל לקנות סוכה חדשה זה כנראה חד פעמי
ואצל ההורים אין מקום מה אפשר לעשות??
?איפה אפשר לקנות סוכה מוכנה 2*1.5?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: