שמשונית-מומלצת?

חנה כהן

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
‫אני בדרך לקנות שמשונית בצבע חלק ורוד או בז' רציתי לשאול ממי שיש לו נסיון עם שמשונית
1.איך היא בצילומים האם היא נוחה ופרקטית‬?
2.מבחינת תאורה- מחזירה אור?

יצירתית

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
לא ברור מה המטרה של השימשונית, לשמש כרקע?

1020

משתמש צעיר
אני גם מתענינת על זה. יש למישהי ניסיון עם זה?
במקום לקנות גליל ניר לרקע.להזמין בבית דפוס כזה שמיועד לשלטי חוצות-נראה לי יותר עמיד מניר
אשמח גם לשמוע

photosbyrik

משתמש פעיל
צילום מקצועי
לדעתי שימשונית היא מבריקה ויהיה החזר אור. וגם מה הרוחב של שימשונית?

1020

משתמש צעיר
נכתב ע"י photosbyrik;990668:
לדעתי שימשונית היא מבריקה ויהיה החזר אור. וגם מה הרוחב של שימשונית?

הרוחב הוא לא הבעיה .הם יכולים להדפיס באיזה רוחב וגודל שארצה-הם טוענים שזה מט.
למישהו יש ניסיון?

צילומית

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
וילנסקי הציע לי הדפסה על שימשונית אבל לא צבע חלק,זה מעניין אותי כי אין קמטים של בד שצריך להלחם על זה,בינתיים לא הזמנתי,לא ביררתי עד הסוף,הזמן נגמר מהר מדי...
לפחות יש לכם איפה לברר.
תעדכנו תוצאות כשתדעו.
אגב, מישהו יודע איפה מדפיסים על בד 5-6 מטר רוחב?הדפסה ולא ציור!

יצירתית

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י 1020;990743:
הרוחב הוא לא הבעיה .הם יכולים להדפיס באיזה רוחב וגודל שארצה-הם טוענים שזה מט.
למישהו יש ניסיון?

השאלה על מה את מגלגלת אותו או איך את מותחת אותו כדי שלא יהיו לך גלים ונראה לי שגם המט שהם מתכוונים אליו יש לו ברק וברגע שתאירי את הרקע יהיו לך הבהקים
אם זה מטעמי חיסכון אז תבדקים כמה זה משמעותי(עד כמה שאני זוכרת זה לא חומר מאד זול) כי אין כמו לקנות מוצר שמיועד למטרה.
בתחילת דרכי בסטודיו חיפשתי אלטרנטיבות זולות והשתמשתי בשעוונית (מפת שולחן)לבנה עבור רקע, חיברתי פעמיים רוחב וכך קיבלתי 2.8 מטר עלה לי 80 שח
זה התאים רק לרקע שרוף אחרת זה לא היה נראה טוב, זה היה טוב להתחלה שיש המון הוצאות ולאחרונה קניתי מתקן רקעים כי כבר יכלתי להרשות לעצמי

צילומית

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
וילנסקי מוכר ציוד לצילום.אם הוא הציע לי את זה הוא יודע שזה בסדר.לא?
אולי יש סוגים שונים,תבדקי.

אדוה זגורי

משתמש צעיר
צילום מקצועי
מנסיון שמשונית מט לא מחזיר אור שמשונית מבריק כן לפורים הדפסתי שמשונית מט והתמונות יצאו יפות מאוד
מבחינת העלות יותר זול מבד .

אדוה זגורי

משתמש צעיר
צילום מקצועי
שמשונית מט לא מחזירה אור !שמשונית מבריק מחזירה !צילמתי בשתיהם

היורשת

משתמש חדש
היכן מצאת שמשונית מט? חרשתי את רחוב סלמה בתל אביב והכל מבריק (גם הצד המט יחסית מחזיר אור)

צילומית

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
כן.יש הדפסות על שמשוניות מיוחד לצילום.אם הייתי מבררת את כל הפרטים הייתי כבר מדפיסה אחד כזה,
בינתיים רק זרקו לי הצעה בין מלא הצעות.

אדוה זגורי

משתמש צעיר
צילום מקצועי
אני הדפסתי בבית דפוס אחרי שעיצבתי את הרקע ביקשתי שידפיסו לי על שמשונית מט שלחי לי את המייל אראה לך את השמשונית ואת התמונה על זה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  63  פעמים

לוח מודעות

למעלה