שמפו יבש החדש.............

ערמונים

משתמש פעיל
........של נאטורל
משהי קנתה? איך זה?
אני רוצה בעיקר לעיצוב. זה באמת עושה גם את הפעולה הזו?
או לחילופין- מה מומלץ?

super tiger

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
זה שומר על העיצוב הקיים, זה לא מעצב לך את השיער.
זה פשוט - מי שעושה פן ובייביליס וכו', ולא רוצה להרטיב כדי לא להרוס - זה הפתרון! (לדבריהם...)

רומיה

משתמש חדש
קניתי את השמפו היבש של נטורל שמפו כמו פתיה כביכול בהמלצת פאניות התוצאות כל השערות קיבלו תרסיס של חומר קמחי רצתי לפאנית חופפה חזק +מסכה ואמרה שזה אסור על פאות שעברו תהליך כימי כל פירומת שיקרית שזה בהמלצת פאניות

רומיה

משתמש חדש
השמפו היבש נטורל ודומיו זה רמאות אחת גדולה הורסת את הפאה הפאן מתכסה במין שכבת טלק לבנה עלה חחפתי אותה עםשמפו מרכך ומסכה ועדיין לא חזרה לעצה נא להעביר לכל החובשות פאות איכותיות

Rachel Greenstein

משתמש סופר מקצוען
מוזר מאד התגובות האלה
אני השתמשתי ונהניתי מאד
הפאה הייתה שומנית והיתה צריכה חפיפה אמרתי אני לא אפסיד אם אנסה
באמת זה מין אבקה אבל אחרי כמה הברשות הכל יורד ויחד עם האבקה יורד הלכלוך והשומן והפאה נשארה נעימה ורכה ועם ריח טוב וחסכתי חפיפה
אין לי מניות :)
אני חושבת שלפאות חלקות זה מתאים כי הברשות רבות לא הורסות אותן, אולי פאות גליות לא מומלץ להבריש וככה אין איך להוריד את האבקה

הוליווד

משתמש צעיר
אולי יש כאן תגובות של פאנית שכותבת נגד,

כי היא חוששת שזה יוריד לה ממחזור העסקאות החודשי.... :rolleyes:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה