36MBכמה הפונט שוקל?...
לאייזיק פלויט החלמאי היה חבר נעורים שהגיע לבקרו, כשראה את העניות הרבה בביתו גילה לאזנו שיש לו אצבע פלאית שיכולה להפוך כל דבר לזהב, אמור נא אייזיק במה תחפוץ?!
אייזיק חשב וחשב, בינתיים הלך הלה ונגע בשולחן, אולם אייזיק עדיין לא נראה מרוצה, החל חברו עובר על כל רהיטי הבית - - - עד שהפך גם את הבית כולו לזהב, אולם אייזיק עדיין לא מרוצה.
"מה רצונך אייזיק - ואתן", או אז חייך אייזיק קלות ואמר: "את אצבעך"....
רציני לגמרי, עבר ה-1 באפרילזה רציני?
הפונט מתפקד כמו פונט רגיל או כמו לטרסט?
מה היתרון בפונט (SVG ?) על פני ביטים?רציני לגמרי, עבר ה-1 באפריל
זה מתפקד כמו כל פונט לכל דבר וענין, למעט העובדה שלא ניתן להחיל עליו צבע וכדו׳ כמו״כ הוא עלול להיות כבד למחשבים חלשים ובעלי זיכרון נמוך
נוחות!מה היתרון בפונט (SVG ?) על פני ביטים?
לחסידיש פלוס ולאלמנטריק יש מוצר שנקרא 'ביט פונט', נראה שזה הסגנון. לפי מה שהבנתי הגירסאות הבאות ימכרו במחיר מלא.@בית אלף יש לציין שאהבתי מאוד את החשיבה היצירתית שלך כיוצר ומעצב טיפוגרפיה משובחת
אבל, פה אני מנסה להבין את הרעיון העסקי שעומד מאחורי האלמנטייפ, כי אני כמעצב פרסום לא רואה את המקום שבו אצטרך להשתמש ביצירות הללו, מכיוון שלכל עיצוב יש חשיבה ייחודית ומיוחדת למטרות שאותו הוא אמור לשרת, וברגע שהאלמנט העיצובי מחולק לכל גרפיקאי באשר הוא, מאוד מהר הוא ייטחן ולא יהיה אפשר לעשות בו שימוש נוסף.
אשמח שתרחיב על הנושא הזה...
או לחילופין, הכוונה הייתה לגימיק טרנדי עם תוקף קצר
אני מקשיב....
א. כשיש הרבה מוצרים, לא חייב שיהיה רעיון עסקי מאחורי כל מוצר באופן פרטי. יש מוצרים שנועדו להשלמת הענין.@בית אלף יש לציין שאהבתי מאוד את החשיבה היצירתית שלך כיוצר ומעצב טיפוגרפיה משובחת
אבל, פה אני מנסה להבין את הרעיון העסקי שעומד מאחורי האלמנטייפ, כי אני כמעצב פרסום לא רואה את המקום שבו אצטרך להשתמש ביצירות הללו, מכיוון שלכל עיצוב יש חשיבה ייחודית ומיוחדת למטרות שאותו הוא אמור לשרת, וברגע שהאלמנט העיצובי מחולק לכל גרפיקאי באשר הוא, מאוד מהר הוא ייטחן ולא יהיה אפשר לעשות בו שימוש נוסף.
אשמח שתרחיב על הנושא הזה...
או לחילופין, הכוונה הייתה לגימיק טרנדי עם תוקף קצר
אני מקשיב....
אני הכי זורם עם א'... כי את ב' לא כזה הבנתי... וג' - זה מה שנקרא מחולק לכל גרפיקאי כאשר הוא, הוא לא התכוון מחולק בחינם... וד' - מי טוחן מצות עבודת יד???? אם יטחנו את הפונט לא תהיה מצה שלמה לליל הסדר.... שיטחנו את המצות המרובעות (תמונה), וגם התינח אבהתנא, שאר הפונטים מאי איכא למימר???? אלא מחוורתא כדשנית מעיקרא, דהוי רק עוד מעלה בפונט...א. כשיש הרבה מוצרים, לא חייב שיהיה רעיון עסקי מאחורי כל מוצר באופן פרטי. יש מוצרים שנועדו להשלמת הענין.
ב. גם לפני שהמציאו את המכונת כביסה והמדיח כלים אנשים הסתדרו יופי יופי.
ג. זה ממש לא מחולק לכל גרפיקאי באשר הוא. (כרגע זה ניתן למי שתרם לקמחא דפסחא (100% הולך לתרומה) ובהמשך זה ימכר כמו כל מוצר אחר)
ד. מדובר באות מצה עבודת יד, כך שגם אם יטחנו אותה לפחות ניתן יהיה לעשות מזה קניידאלך, כך שניתן יהיה לעשות בזה שימוש נוסף... וזה, תסכים איתי רק עוד מעלה בפונט.
אני קניתי מחסידיש פלוס וגם מאלמנטריק ביט פונט/תווים וזה לצערי בכלל לא כל כך שימישי (בשבילי)חסידיש פלוס ולאלמנטריק יש מוצר שנקרא 'ביט פונט
ב. גם לפני שהמציאו את המכונת כביסה והמדיח כלים אנשים הסתדרו יופי יופי.
נראה לי שאני כן הבנתי.ב' לא כזה הבנתי...
ח"ו אני בכלל לא נגד הפונט רק סיפרטי סיפור אישימשהו נגד הפונט,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: