דרוש מידע שמעתם על ילדים שנורופן לא משפיע עליהם?

שולי איטח

משתמש מקצוען
אני נותנת לילד עם משקל של 20 8 טיפות,
בעיקרון לילד שלי אסור כי לוקח תרופה קבועה שאסור ליטול ביחד עם נורופן
היה פעם אחת שהיה חום גבוה וכלום לא עזר, ההוראה היתה להפסיק עם התרופה הקבועה ולקחת נורופן כמובן בהשגחה צמודה עד שהחום ירד , אבל כל מקרה לגופו
לילד שלי אסור קבוע בגלל בעיה מסוימת
הרופאים אומרים מספיק אקמול ורק לעיתים אופטלגין
אבל זה לא עוזר
וכשאני אומרת להם שזה שאקמול אצלו כמו מים לא מאמינים לי:)

Harmonyapro

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
שימו לב
דברו פה על ילדים שאסור!!!!!! להם נורופן
אי אפשר לרשום יפה זה מומלץ יותר מאופטלגין למישהיא שרשמה שאסור נורופן

כמובן שמלכתחילה עדיף נורופן מאופטלגין(ככה הבנתי מרופא)
אבל אם אסור אל תמליצו על דברים אחרים שיכולים להכיל חומר פעיל זהה
שימו לב.
נראה לי שעשו כאן סלט אחד גדול,
חלקם ילדים שנורפן לא משפיע עליהם וחלקם אסור ועל כל הודעה כזו עוד עשר עם חוו''ד אישיות וחוויות מבית.
אז אולי פה הכי נכון לכתוב ולהדגיש: שאין להשתמש במידע שמובא כאן כייעוץ רפואי, ובטח לא כבר סמכא כלשהי.

ועדיין דעתי היא שאופטלגין זו האופציה האחרונה לשימוש רק אחרי שניסנו הכל- ויש הרבה מה לנסות.
וכן גם לנו יש ילד שאסור לו נורופן- וב''ה בנתיים הסתדרנו מצוין עם תחליפים אחרים ולא אופטלגין. (מעדיפה לא לכתוב איזה מהם כדי לא לסעף את האשכול שגם ככה הסתעף לגמרי...)

שולי איטח

משתמש מקצוען
שימו לב.
נראה לי שעשו כאן סלט אחד גדול,
חלקם ילדים שנורפן לא משפיע עליהם וחלקם אסור ועל כל הודעה כזו עוד עשר עם חוו''ד אישיות וחוויות מבית.
אז אולי פה הכי נכון לכתוב ולהדגיש: שאין להשתמש במידע שמובא כאן כייעוץ רפואי, ובטח לא כבר סמכא כלשהי.

ועדיין דעתי היא שאופטלגין זו האופציה האחרונה לשימוש רק אחרי שניסנו הכל- ויש הרבה מה לנסות.
וכן גם לנו יש ילד שאסור לו נורופן- וב''ה בנתיים הסתדרנו מצוין עם תחליפים אחרים ולא אופטלגין. (מעדיפה לא לכתוב איזה מהם כדי לא לסעף את האשכול שגם ככה הסתעף לגמרי...)
סליחה ממש
לא התכונתי להתקיף
לא שמתי לב שיצא כ"כ נחרץ:)
אשמח מאוד לשמוע מה כן אפשר כי מה שרשמת מכיל את החומר של נורופן
וכששאלתי הרופאים לא הסכימו כלום למעט אקמול ואופטלגין
לא הבנתי מהם שאופטלגין כ"כ גרוע
ואני בלחץ כי זה מה שאני משתמשת בחלק גדול מהזמן(הוא חולה בערך כל 3 שבועות)

ניחוחות

משתמש מקצוען
אשמח לשמוע איזה תחליף מצאת, כמובן שנתייעץ לפני השימוש עם הרופא המטפל, הלחצת עם האופטלגין

Harmonyapro

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
סליחה ממש
לא התכונתי להתקיף
לא שמתי לב שיצא כ"כ נחרץ:)
אשמח מאוד לשמוע מה כן אפשר כי מה שרשמת מכיל את החומר של נורופן
וכששאלתי הרופאים לא הסכימו כלום למעט אקמול ואופטלגין
לא הבנתי מהם שאופטלגין כ"כ גרוע
ואני בלחץ כי זה מה שאני משתמשת בחלק גדול מהזמן(הוא חולה בערך כל 3 שבועות)
הכל טוב- סה''כ צחקתי בציניות...
אשמח לשמוע איזה תחליף מצאת, כמובן שנתייעץ לפני השימוש עם הרופא המטפל, הלחצת עם האופטלגין
אני מעדיפה בנתיים לא לקחת אחריות יותר מידיי, (אצלנו התגובה הייתה פירכוסים אז ככה שאני לא מאחלת את התענוג לאף אחד ולא רוצה להיות אחראית לדרמה כזו)
היו פעמים שנתנו נרוסין שהוא ממש אחרת לגמרי כמדומני אבל עובד יותר על דלקתיות, והיו פעמים שאקמול פוקוס-אקסידול (מדובר בילד יחסית גדול-11)
אבל שוב,
מעדיפה לא לקחת אחריות אני אברר את זה שוב מול רופא המשפחה אצלנו ובלנ''ד אכתוב את מה שהוא ממליץ בצורה ברורה יותר.
לגבי האופטלגין-
אני זוכרת שנאמר לי יותר מפעם אחת ויותר מרופא אחד שזה ''גדול קצת'' על ילדים,
מה שכן הייתה כאן מישהי שהעלתה צילום מתר טבע של אופטלגין אחר חלש יותר- לא מכירה אותו ומעניין לבדוק אם הוא טוב יותר.

שולי איטח

משתמש מקצוען
הכל טוב- סה''כ צחקתי בציניות...

אני מעדיפה בנתיים לא לקחת אחריות יותר מידיי, (אצלנו התגובה הייתה פירכוסים אז ככה שאני לא מאחלת את התענוג לאף אחד ולא רוצה להיות אחראית לדרמה כזו)
היו פעמים שנתנו נרוסין שהוא ממש אחרת לגמרי כמדומני אבל עובד יותר על דלקתיות, והיו פעמים שאקמול פוקוס-אקסידול (מדובר בילד יחסית גדול-11)
אבל שוב,
מעדיפה לא לקחת אחריות אני אברר את זה שוב מול רופא המשפחה אצלנו ובלנ''ד אכתוב את מה שהוא ממליץ בצורה ברורה יותר.
לגבי האופטלגין-
אני זוכרת שנאמר לי יותר מפעם אחת ויותר מרופא אחד שזה ''גדול קצת'' על ילדים,
מה שכן הייתה כאן מישהי שהעלתה צילום מתר טבע של אופטלגין אחר חלש יותר- לא מכירה אותו ומעניין לבדוק אם הוא טוב יותר.

אני חושבת שאולי אפשר חלק מהם כמובן שאשאל
אבל נראה לי שיש אותם רק בטבליות לא בנוזל

חוץ מזה ישנם כמה סיבות למה אסור נורופן
לפעמים זה בגלל התנגשות עם תרופות
ולפעמים בגלל בעיות נפרולוגיות

רפואה שלימה לכולם
ותודה שהערת את תשומת ליבי אשאל ואברר שוב על האופטלגין עג כמה לחשוש

ניחוחות

משתמש מקצוען
את מתכוונת לתמונה שאני העליתי?
זה מה שהמליצו לי זה טיפות אופטלגין במינון יותר נמוך שמיועדות לילדים, אשמח לדעת אם זה מה שאת מכירה בתור לא מומלץ?
Screenshot_20220725-044237_Samsung Internet.jpg

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
למישהו קרה תופעה שהנורופן גרם להיפותרמיה? (חום נמוך)

Harmonyapro

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
את מתכוונת לתמונה שאני העליתי?
זה מה שהמליצו לי זה טיפות אופטלגין במינון יותר נמוך שמיועדות לילדים, אשמח לדעת אם זה מה שאת מכירה בתור לא מומלץ?צפה בקובץ המצורף 1334143
כן.
אני לא יודעת במה מדובר,
וזה בדיוק מה שכתבתי שמעניין אותי לבדוק כי לא נתקלתי בזה אצלנו.
אני חושבת שאולי אפשר חלק מהם כמובן שאשאל
אבל נראה לי שיש אותם רק בטבליות לא בנוזל
חלק המסנו בתוך מיץ וזה דווקא עבד מצוין.
ועם הזמן למד לשתות כדור רגיל, אז כבר ניהיה הרבה יותר קל.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה