אשמח בבקשה לקבל מידע
היכן ניתן כיום להשיג שמן זית למאכל
במחיר שפוי?
חנות - שמן אלוני
בחנות שלנו תוכלו למצוא מוצרים שאנו מייצרים כגון: טחינה, שמן זית, זיתים וכ"ו
m-aloni.co.il
אשמח בבקשה לקבל מידע
היכן ניתן כיום להשיג שמן זית למאכל
במחיר שפוי?
תודה רבה על המחשבה וההפניה.כשרות הרב לנדאחנות - שמן אלוני
בחנות שלנו תוכלו למצוא מוצרים שאנו מייצרים כגון: טחינה, שמן זית, זיתים וכ"וm-aloni.co.il
יחסית לשמן זית ישראלי המחירים לא גבוהיםאך המחירים שראיתי שם די גבוהים.
תודה רבה על המידע החשוב!חפרתי הרבה ברשת, והכי זול שמצאתי זה שמן זית ישראלי, במחיר של 31.2 ש"ח לבקבוק (750 מ"ל). החיסרון שזה נמכר רק בגלון של 18 ליטר (750 ש"ח). היתרונות: משלוח חינם, שמן זית ישראלי, חמיצות מירבית 0.5.
צפה בקובץ המצורף 1542066שמן זית כתית מעולה מזן סורי 18 ליטר - משלוח חינם! - jahshan
שמן זית כתית מעולה מזן סורי בכבישה קרה ראשונה uחמיצות מירבית ak עד 0.5%. יתרונות: תו איכות שמן זית ישראלי בפיקוח ענף הזית במועצת הצמחים. מתאים מאד לתיבול מגוון האוכל הים תיכוני. יש לאחסן במקום אפל וקריר. גלון פלסטיק מותאם ומאושר לשמן זית. בהשגחת רבנות האזורית גליל תחתון בד"צ מחזיקי הדת -...jahshan.co.il
כנראה שזה קיים....מה קרה? הרי לפני כמה שנים התירו לרמי לוי ולאושר עד וכו' לייבא שמן בעצמם, והמחירים ירדו ל-10 או 15 ש"ח לבקבוק. האם ההיתר לייבא שמן הסתיים?
לפי מה שמצאתי בחדשות של לפני שנתיים וחצי נכתב ש"חברת רמי לוי זכתה במכסה ליבוא 100 אלף ליטר שמן זית לאחר שהתחייבה למכור את השמן במחיר 12.80 ₪ לבקבוק 750 מ"ל".
מישהו כאן יודע על זה עוד פרטים?
חמיצות 0.35 זה מאד איכותי והכי מעט טעם לוואיאנחנו שילמנו ביש חסד בגב״ש איזור חנוכה 49 ש״ח
שמן זית מזוכך(שזה מילה מכובסת לאיכות גרועה)
ועשר אחוז שמן כתית...חמיצות 0.35
זאת אומרת שמן מאיכות גרועה מאוד 50 ש״ח
אבל לא היה שום דבר אחר ראוי למאכל...
לפחות כשאני הייתי
מדובר על שמן מזוכך. שאכן אין טעם לוואי אבל אין גם טעם של שמן זית כמעטחמיצות 0.35 זה מאד איכותי והכי מעט טעם לוואי
לידיעת הציבור השמן כתיתשנמכר באושר עד ואולי בעוד מקומותאני בחנוכה האחרון זכיתי לקנות שמן למאכל כשרות הר לנדא באושר עד ב14.9[היה מוגבל ל3]
לרגע נילחצתי....לידיעת הציבור השמן כתיתשנמכר באושר עד ואולי בעוד מקומות
של המותג פילד גוד
הוא לא שמן כתית כפי המוצהר על האריזה
ויש עליו ריקול
בשביל הדלקת נרות יש לך בהרבה יותר זול. שמן בלי הכשר (אולי יש רבנים שמתירים אותו גם לאכילה, אם אכן מדובר ב-100% שמן זית) 570 ש"ח לפח של 18 ליטר (23.5 ש"ח לבקבוק של 750),תודה רבה על המידע החשוב!
אשמח גם לקנות
אך אני רוצה לבדוק את זה קודם
כי זה מיועד להדלקת הרבה נרות
(בערך ליטר בשבוע)
ע''כ אשמח לקנות כמות קטנטנה
ממישהו שקנה
כדי להדליק נר ממנו
ולהתרשם מהתוצאות.
צריך לדייק, בנגלה ספציפית של היבואן הזה הייתה פדיחה, הוא יייבא מהרבה יצרנים באירופה, בעיקר טורקי, לי יש בבית שמן כזה והמשכתי להשתמש אחרי שבדקתי שזה יצרן אחר ולא התאריכים המובאים בהודעה הנללידיעת הציבור השמן כתיתשנמכר באושר עד ואולי בעוד מקומות
של המותג פילד גוד
הוא לא שמן סית בכלל כפי המוצהר על האריזה
ויש עליו ריקול
כמפורט במסמך המצורף
(לא סתם היה נראה לי בהיר מידי וגם השחיר לי את הבית חנוכיה...)
באשכול אחר ציינתי רכשתי מיש חסד ב-27.9לפי המשך העלייה התלולה של המחיר, מעל 50 שח ברוב החנויות, נראה שעוד מעט מחיר בקבוק יעלה 100 שח. מישהו יודע מתי הצפי למחיר שפוי?
הייתי בכמה סניפים של יש ולא מצאתי. אפשר בבקשה לציין באיזה סניף מצאתם את זה לאחרונה?באשכול אחר ציינתי רכשתי מיש חסד ב-27.9
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: