מחפשים לשכור/ לקנות שמלות בהירות לחתונה לילדות בגילאי 11-3
אם יש למשהו מידע אשמח שיצרו קשר
0527696106
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
0527696106
יש לי 2 שמלות בצבע לבן לשושבניות גיל מתאים לגילאי 4 ו-7 בערך , אם רלבנטי תרשמי פרטי קשרמחפשים לשכור/ לקנות שמלות בהירות לחתונה לילדות בגילאי 11-3
0527696106
רלוונטי? גילאים 4 ו 6אם זה מעניין אותך תגידי איזה מידות הבגד מ-תות קידס בקושי היה בשימוש יש לנו הרבה מידות
צפה בקובץ המצורף 1472870
י
יש לי 2 שמלות בצבע לבן לשושבניות גיל מתאים לגילאי 4 ו-7 בערך , אם רלבנטי תרשמי פרטי ד אם רלוונטי המידה הקטנ
לי יש שמלות מקסימות שאולי יכולות להתאים
המספר שלך לא תקין
אני ב050417447
שבוע טוב, @הדס99 אם רלוונטי מידה 2 אשמחי
יש לי 2 שמלות בצבע לבן לשושבניות גיל מתאים לגילאי 4 ו-7 בערך , אם רלבנטי תרשמי פרטי קשר
רלבנטי, תרשמי לי מייל ואני אשלח לך לשם? ואח"כ תמחקישבוע טוב, @הדס99 אם רלוונטי מידה 2 אשמח
איך ניתן ליצור קשר
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>רלבנטי, תרשמי לי מייל ואני אשלח לך לשם? ואח"כ תמחקי
תרשמי עם סולמית במקום שטרודל וכדו..
Michal10
michal1990malka&gmail.comתרשמי עם סולמית במקום שטרודל וכדו..
את עדיין משכירה את השמלה מידה 2?י
יש לי 2 שמלות בצבע לבן לשושבניות גיל מתאים לגילאי 4 ו-7 בערך , אם רלבנטי תרשמי פרטי קשר
כןאת עדיין משכירה את השמלה מידה 2?
אפשר פרטים של מייל לתקשר?אם זה מעניין אותך תגידי איזה מידות הבגד מ-תות קידס בקושי היה בשימוש יש לנו הרבה מידות
צפה בקובץ המצורף 1472870
להשכרה סט שמלות לילדות במחירים טובים.
עד גיל 6 יש לנו את כל המידות ובחלק מהמידות אפילו יותר מאחד.
יש עוד 2 לגילאי 8 ו10 בדוגמא מעט שונה ( כמו בתמונה) וכן שמלה נוספת מידה 18 בערך בארוך.
יש שמלה בצבע זהה לאישה מידה 36-38 שלא נלבשה כללצפה בקובץ המצורף 1679652מה המייל שלךכדי לתקשר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: