מתי ילמדו שיחס טוב מביא לקוחות ולהיפך!
פה בדיוק טמון הכלב!
הציבור שלנו קונה בכמויות גם אם השירות והאיכות הם בגדר פח אשפה, והמחירים הזויים כמובן כמיטב המסורת...
ידם של החנויות על העליונה
זו הבעיה! המחירים ההזויים!! כל חנות מרשה לעצמה לגבות מחירים גבוהים של חנויות יוקרה.. ולא נדבר על חנויות בגדי הילדים... אבל תכלס בסוף כולם (או רובם..)קונים אז למה שלא יעשו את זה?פה בדיוק טמון הכלב!
הציבור שלנו קונה בכמויות גם אם השירות והאיכות הם בגדר פח אשפה, והמחירים הזויים כמובן כמיטב המסורת...
ידם של החנויות על העליונה
איך פתאום זה קרה?יצרתי קשר טלפוני היום:
הציעו לי או החזר כספי או את השמלה מתוקנת + זיכוי 50%
תודה על ההקשבה
אולי מישהו מהם בפרוגאיך פתאום זה קרה?
לפעמים נראה לי
שחנויות של חרדים מפחדות לתת שירות נורמלי
מה יקרה אם תחליפו/תתנו זיכוי או שתפצו את הלקוח
יוצא לי להיות בחנויות שלקוחות מתלוננים על בעיה בבגד וכו'
שק התירוצים בדר"כ מבעלי החנויות זה פשוט בושה (לקוחה שהתלוננה על חצאית שהתכווצה אמרו לה שאחרי המכונה הייתה צריכה למתוח את החצאית בעודה רטובה...)
אני הגעתי ישר אחרי חג מאותה חנות ומרחו אותי בלי סוף!!!!!!!!!!!לי זה קרה אצל אביבית ויצמן ויש לציין שלמרות שזה חג עם חול המועד וכ' (מה שקשה להוכיח שבאמת נלבש רק פעם אחת..)
היא נתנה לי החזר מלא בלי שום ויכוח!
תלוי איזה סניףאני הגעתי ישר אחרי חג מאותה חנות ומרחו אותי בלי סוף!!!!!!!!!!!
הגעתי ישר שהתחיל והם טענו שהם לא רואים כלום!! כל הבגד היה סימני קריעה...
הודעתי להם שאני רוצה עכשיו לפני שזה נקרע ואח"כ יגידו שמאוחר מידי
אבל זה לא עזר וזה בדיוק מה שקרה, באתי אח"כ ואמרו לי שמאוחר מידי
וכל פעם היה יחס נוראיייייייייייייי, ומריחותתתת ויחזרו אלי ושאני אתקשר ושצריך להראות למנהלת והיא פה והיא לא פה וכל פעם תרוץ אחר!
ואח"כ צרחהההה עלי איך אני מעיזה לבוא אחרי חודשיים ולבקש כסף בחזרה!! אממה באתי אחרי פעם אחת שלבשתי ופשוט מרחו אותי!!!
חנות נוראית! אין לי מה לומר! שום שום שירות!! שום יחס אנושי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: