כללי שמירת p.d.f ל- jpg - מה פשר ההודעה?

• פותח הנושא zvis
  • פורסם בתאריך

zvis

משתמש צעיר
עימוד ספרים
ניסיתי לשמור קובץ pdf בפורמט jpg וזה תוכן ההודעה שהופיעה, מה פישרה, וכיצד כן אוכל לשמור? תודה רבה לכל המסייעים.

קבצים מצורפים

• הודעה.jpg
    KB 165.4 · צפיות: 13

RCpro

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
זה קובץ שאתה ייצרת?
מה קורה כשאתה מאשר?

zvis

משתמש צעיר
עימוד ספרים
כן, זהו קובץ שיצרתי באינדיזיין,

למרות שלחצתי על Ignore, לא ראיתי שייצר קובץ jpg, אך למעשה מכיון שהסתבך יצרתי jpg, באינדיזיין,

אך אשמח לדעת מה פשר הודעת השגיאה, וכיצד ניתן לפותרה.

תודה רבה על ההתייחסות והרצון לעזור.

זאבי

משתמש פעיל
את הבעיה הספציפית אינני יודע כיצד לפתור,
אבל כדי להפוך לגייפג אפשר ע"י פתיחת הקובץ PDF שמור תחת השם גייפג (כמובן רק בגירסה המלאה של אקרובט)

karniya

משתמש רשום
עשיתי חיפוש קליל באינטרנט על השגיאה הנ"ל. משהו במבנה של העמוד הראשון אינו נכון מבחינת האובייקטים בו. אובייקט ששתלת בו כנראה מופיע ביותר ממקום אחד או אובייקט בתוך אובייקט אחר. אינני מתמצא במבנה של PDF כל כך כדי שאבין בדיוק למה התכוון המשורר, אך זהו הכיוון.

zvis

משתמש צעיר
עימוד ספרים
נכתב ע"י זאבי;389796:
את הבעיה הספציפית אינני יודע כיצד לפתור,
אבל כדי להפוך לגייפג אפשר ע"י פתיחת הקובץ PDF שמור תחת השם גייפג (כמובן רק בגירסה המלאה של אקרובט)

אכן, זה מה שעשיתי, וזו היתה ההודעה.

zvis

משתמש צעיר
עימוד ספרים
נכתב ע"י karniya;389911:
עשיתי חיפוש קליל באינטרנט על השגיאה הנ"ל. משהו במבנה של העמוד הראשון אינו נכון מבחינת האובייקטים בו. אובייקט ששתלת בו כנראה מופיע ביותר ממקום אחד או אובייקט בתוך אובייקט אחר. אינני מתמצא במבנה של PDF כל כך כדי שאבין בדיוק למה התכוון המשורר, אך זהו הכיוון.

תודה לך, עזרת לי מאוד, מילים אלו כיוונו אותי לקבץ את כל האוביקטים (group), ועד סגרתי ל=PDF, ובצורה כזו האקרובט הואיל בטובו להפוך לי את הקובץ ל-jpg

המון תודות.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  63  פעמים

לוח מודעות

למעלה