כדי לקבל שמירה את צריכה תקופה של 30 יום לפחותלמי אני צריכה לפנות אם אנמ רוצה להוציא שמירת הריון בגלל לידה חטופה בלידה הקודמת כמובן שמירה מתחילת חודש תשיעי
בתשיעי יהיו לך 30 יום?
כדי לקבל שמירה את צריכה תקופה של 30 יום לפחותלמי אני צריכה לפנות אם אנמ רוצה להוציא שמירת הריון בגלל לידה חטופה בלידה הקודמת כמובן שמירה מתחילת חודש תשיעי
הנוירולוג לא אמר שזה יכול להיות מיגרנה או שיש רקע למיגרנה?אני גם סובלת מכאבי ראש קשים מתחילת ההריון (כנראה שזה לא מגרנות)
אני ממש מרגישה שימים שאני לא עובדת המצב הרבה יותר טוב.
הייתי אצל נוירולוג ורופא עיניים ולא מצאו סיבה מסוימת לכאבים.
רופאת הנשים אמרה שמוכנה למלא לי טפסים לשמירה השאלה אם זה יספק??
במידה ולא אשמח לקבל המלצה לנוירולוג שנותן הפניה לשמירת בגלל כאבי ראש שקשורים לעבודה
באיזה קופת חולים את?אני גם סובלת מכאבי ראש קשים מתחילת ההריון (כנראה שזה לא מגרנות)
אני ממש מרגישה שימים שאני לא עובדת המצב הרבה יותר טוב.
הייתי אצל נוירולוג ורופא עיניים ולא מצאו סיבה מסוימת לכאבים.
רופאת הנשים אמרה שמוכנה למלא לי טפסים לשמירה השאלה אם זה יספק??
במידה ולא אשמח לקבל המלצה לנוירולוג שנותן הפניה לשמירת בגלל כאבי ראש שקשורים לעבודה
מאוחדתבאיזה קופת חולים את?
הוא היה נוירולוג קשוח. לא משהוהנוירולוג לא אמר שזה יכול להיות מיגרנה או שיש רקע למיגרנה?
אני גם הייתי בשמירה מעל 91 יום, וכמובן שילמתי הכל רגיל.לא קשור לפנסיה
זה אובדן כושר עבודה
רק הרבה חברות לא ממש אוהבות לתת ועושים בעיות ושואלים האם קיבלו גם מבט"ל וכו
כדאי להתיעץ לפני שמבקשים
אפשר פרטים דרך איזה לאיזה רופא/אורטופד פניתם?מנסיון של החודש האחרון הגשנו שמירה על סימפיוליזיס ל 2 עובדות .לעובדת אחת אישרו משבוע 20 והלאה.
לעובדת אחרת דחו . בררתי בביטוח לאומי אמרו שהאורטופד לא כתב מספיק חזק אחרי שהרופא מילא שוב את הטופס אישרו לה ( גם תלוי מאד בסביבת העבודה )
???כדי לקבל שמירה את צריכה תקופה של 30 יום לפחות
בתשיעי יהיו לך 30 יום?
את צריכה לפחות 30 יום כדי לקבל ביטוח לאומי,למי אני צריכה לפנות אם אנמ רוצה להוציא שמירת הריון בגלל לידה חטופה בלידה הקודמת כמובן שמירה מתחילת חודש תשיעי
אין אפשרות להצהיר להם שהכאבים התחילו אז, לא היה מצב להמשיך להגיע לעבודההפסקתי לעבוד ב12.5.24 בגלל הכאבים של הסימפי. וזה מה שרשמתי בתביעה.
הרופאה רשמה "תאריך יציאה לשמירה 26.5.24 כי זה התאריך שבו ביקרתי לראשונה אצל האורתופדית.
הם דחו את התביעה. הסיבה: "מכייון שהיום בו הפסקת לעבוד אינו לצורך שמירת הריון, על פי חוק העדרות מעבודה יכולה להיות רק עקב השמירה"
הם ביקשו ממני במכתב להמציא אישור המסביר ומצדיק את הפער בזמנים.
מה אני עושה?
בדיוק לכן צריך להתייעץ עם מי שמבין בזה לפני הגשההפסקתי לעבוד ב12.5.24 בגלל הכאבים של הסימפי. וזה מה שרשמתי בתביעה.
הרופאה רשמה "תאריך יציאה לשמירה 26.5.24 כי זה התאריך שבו ביקרתי לראשונה אצל האורתופדית.
הם דחו את התביעה. הסיבה: "מכייון שהיום בו הפסקת לעבוד אינו לצורך שמירת הריון, על פי חוק העדרות מעבודה יכולה להיות רק עקב השמירה"
הם ביקשו ממני במכתב להמציא אישור המסביר ומצדיק את הפער בזמנים.
מה אני עושה?
יש לי הקלטת שיחות מהקביעת תורים שהזמנתי באותו יום שעזבתי את העבודה (12.5) ושם שומעים בבירור שנותנים לי תור לאורתופדית ל 26.5אין אפשרות להצהיר להם שהכאבים התחילו אז, לא היה מצב להמשיך להגיע לעבודה
אבל תורים לאורטופד שיאשר את זה היה רק אז.
יש אולי אפשרות לראות מתי זימנת את התור בשביל להצדיק את זה?
המסמכים עבור 2 זוגות עיניים של מקצוענים לפני שהוגשה התביעה.בדיוק לכן צריך להתייעץ עם מי שמבין בזה לפני הגשה
מבט מהיר היה מגלה את זה וזה היה מסתדר בקלות
גם כעת ניתן להסתדר
כל מתחיל שמתעסק בזה היה רואה את זה ישר...המסמכים עבור 2 זוגות עיניים של מקצוענים לפני שהוגשה התביעה.
מצטרף לשאלה (בשביל אשתי) אבל אילו רופאים יש בכללית?כתבת שיש רופאים שנותנים על ורידים מהי הפרוצדורה?ואילו רופאים במאוחדת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: