עזרה שמירה על ילדים בבתי חולים

sol key

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
יש כאן מישהי שמעונינת להתנדב לילה אחד בשבוע הקרוב באיכילוב על תינוק מורדם?

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
בלת"ק
@יהודית י אני לא יודעת להפנות אותך למקומות שדרכם את יכולה להתנדב אבל רק ממרקרת לך כמה נקודות שכדאי שתתני עליהם את הדעת.
1. האם יש לך מישהו שאת יכולה ומרגישה נח לשתף בחוויות קשות/ מבלבלות/ מטלטלות וכו'? הימצאות צפופה ועם אחריות בבית חולים מזמנת הרבה חוויות שונות ומפגישה את הנפש עם סיטואציות שלא תמיד יש אפשרות לעכל את זה לבד.
2. האם ברור לך מה הסכנות הרוחניות בהתנדבות ויש לך דרך איך להתמודד עם זה ולא להידרדר רוחנית בגלל ההתנדבות (מצווה, אבל שלא תהיה באה בעברה :( )
3. תבדקי כשזה יהיה רלוונטי שברור לך ולמי שמעלייך מה הגדרות ההתנדבות שלך, מה תחת האחריות שלך ובאילו מקרים את יכולה להגדיל ראש ובאילו מקרים ממש לא, למי את פונה בשעת הצורך וכו'.

LIBI LEVI

משתמש חדש
ואוווווווווו הכל טובבב!!!
אני שבוע שעבר חזרתי משויץ הייתי עם קרוב משפחה שם למלע מ4 חודשים ומנסיון לצוות הרפואי יש מספיק עבודה לעשות מאשר לקשור יחסי ידידות עם נערות... וזו מצווה אדירה צריך את העזרה שלכן בנות הורים שלא ישנים ימים ולילות פתאום באחד הלילות בחורה מסורה מגיעה לישמור כמה שעות כדי שיוכלו להחליף קצת לא כוחות אלא תנוחות
שה' לא ינסה אף אחד מאיתנו בנסיונות

מביטה

משתמש פעיל
אני שבוע שעבר חזרתי משויץ הייתי עם קרוב משפחה שם למלע מ4 חודשים ומנסיון לצוות הרפואי יש מספיק עבודה לעשות מאשר לקשור יחסי ידידות עם נערות... וזו מצווה אדירה צריך את העזרה שלכן בנות הורים שלא ישנים ימים ולילות פתאום באחד הלילות בחורה מסורה מגיעה לישמור כמה שעות כדי שיוכלו להחליף קצת לא כוחות אלא תנוחות
מי מדבר על הצוות הרפואי? (וחוץ מזה שכן קורה שיוצרים דו שיח.... בעיני ראיתי)
יש עוד אנשים בבית חולים חוץ מרופאים.

מיסיט

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
יש קבוצה במייל שאני מחוברת בה שיש שם המון הצעות לשמירה על ילדים בבתי חולים.
עכשיו בחופש מחפשים המון.
זה לא דרך ארגון מסודר אלא כמה ביחד.
אם מעניין אותך בשמחה אני יצרף אותם לשם.
איך אני יוצרת קשר עם הקבוצה לבקשת התנדבות?
האם השם של חני מהרצוג כבר פורסם שם בעבר?

e b p

משתמש מקצוען
איך אני יוצרת קשר עם הקבוצה לבקשת התנדבות?
האם השם של חני מהרצוג כבר פורסם שם בעבר?
כן בטח הרבה.
תינוקת מתוקה בת שנה בהרצוג...
נראה לי אחת אביגיל מפרסמת את הבקשות האלה בד''כ.
אבל אם עדיין חסר לך מתנדבות אני יכולה להפנות אותך לזאת שאחראית.
אני בסה''כ מהמתנדבות הראשונות שם לא אחראית.

מיסיט

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
אוקי אז רק רציתי לדעת אם זה משהו שכבר מכיר אותנו...
ובהחלט תמיד זקוקים לעוד. יש לי את המס' של אביגיל.
תודה רבה!
ותמשיכו לעשות חייל!

e b p

משתמש מקצוען
אוקי אז רק רציתי לדעת אם זה משהו שכבר מכיר אותנו...
ובהחלט תמיד זקוקים לעוד. יש לי את המס' של אביגיל.
תודה רבה!
ותמשיכו לעשות חייל!
תבקשי ממנה כמה שאתם צריכים.
עכשיו בחופש יש המן מתנדבות פנויות.

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
לא יודעת מה איתך.
אישית יצא לי לדבר הרבה עם הצוות הרפואי. בלילה העבודה פחותה בהרבה, והן פנויות, יחסית.
הייתי באמצע לכתוב סיפור, וישבתי עם שתי אחיות בשעות הלילה כדי לדייק את הסיפור ואת התסמינים של גיבור הסיפור, להעלות אפשרויות שיכולות להתאים למחלה, ואת אופני הטיפול וכו'.
במקרה אחר אחות אחרת ראתה שאני ערה (עבדתי על המחשב) ונכנסה כדי להחליף כמה מילים, שלא תירדם.
היה אח שהציע לי כוס קפה, כשראה שאני לא הולכת לישון והבוקר מתקרב (המיטה של ביה"ח ממש לא נוחה. ניצלתי את הלילות לעבודה). סירבתי, כמובן.
וגם בחדרי משפחות 'זכיתי' לא פעם להתעניינות ע"י הורים לילדים אחרים במחלקה, ולהתפעלות על ההתנדבות. ברור שזה קיים...
גילוי נאות: הייתי במחלקה קבועה עם אותו חולה, ומעל לגיל 30 - מספיק אחראית לעצמי.

מיסיט

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
כן בטח הרבה.
תינוקת מתוקה בת שנה בהרצוג...
נראה לי אחת אביגיל מפרסמת את הבקשות האלה בד''כ.
אבל אם עדיין חסר לך מתנדבות אני יכולה להפנות אותך לזאת שאחראית.
אני בסה''כ מהמתנדבות הראשונות שם לא אחראית.
איך אני מגיע לאביגיל (חשבתי שיש לי את המספר)? חסר לנו מתנדבות אצל חני בהרצוג בחופש
מי שיכולה חסר לנו בעיקר בשעות הצהרים להיום-שלישי
ומחר -רביעי וחמישי מהצהרים עד הערב כמובן גם לשעה מספיק.
תודה רבה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה