דרוש מידע שמחות בית השואבה תשפ"ה-מקומות מעניינים ומיוחדים בלבד

חסוי 7

משתמש מקצוען
הבנתי שיש מחר (יום שני) בישיבת אורייתא בירושלים משהו גדול עם הערשי וויינבערגער (לא בטוח, תבררו לפני).
יש למישהו מידע על שמחת בית השואבה בישיבת אורייתא את הסגנון והציבור (זה רק חסידים) והאם שווה לבוא מרחוק זה עוצמתי וכו'

הקומפיוטר

משתמש פעיל
יש למישהו מידע על שמחת בית השואבה בישיבת אורייתא את הסגנון והציבור (זה רק חסידים) והאם שווה לבוא מרחוק זה עוצמתי וכו'
אני לא יודע שום דבר על השנה, אבל הייתי שם בשנים קודמות וזה אירוע כללי, לא חסידי בלבד בכלל, ומאוד שמח ומאוד מושקע. לדעתי שווה לבוא גם מרחוק. (זה נמצא בסוכה ענקית שבנו ליד אורייתא, כך שהמקום הוא מזמין לכלל הציבור ואתה לא מרגיש שנכנסת לאיזה היכל של ישיבה).

מרדכיT

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עימוד ספרים
יש השנה במערת המכפלה?

יש היום בחברון?

c1c94779-d38a-4916-a73a-ecc6344fb639.jpg

קוויק

משתמש מקצוען
אני לא יודע שום דבר על השנה, אבל הייתי שם בשנים קודמות וזה אירוע כללי, לא חסידי בלבד בכלל, ומאוד שמח ומאוד מושקע. לדעתי שווה לבוא גם מרחוק. (זה נמצא בסוכה ענקית שבנו ליד אורייתא, כך שהמקום הוא מזמין לכלל הציבור ואתה לא מרגיש שנכנסת לאיזה היכל של ישיבה).
יש מקום גם לנשים?

y.y.i.

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
יוצרי ai
שמעתי משהו שאוריתא עולה השנה 10 ש"ח כרטיס,
זה נכון???

HODAYAK

משתמש צעיר
הפקות ואירועים
תכלס די סיטי, מה יש היום והאם זה בתשלום?

ניק 2490

משתמש חדש
איפה יש היום בירושלים שמחות בית השואבה מעניינות עם עזרת נשים????
דחוףף
תודה רבה והמשך חג שמח!!!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה