יש למישהו מידע על שמחת בית השואבה בישיבת אורייתא את הסגנון והציבור (זה רק חסידים) והאם שווה לבוא מרחוק זה עוצמתי וכו'הבנתי שיש מחר (יום שני) בישיבת אורייתא בירושלים משהו גדול עם הערשי וויינבערגער (לא בטוח, תבררו לפני).
יש למישהו מידע על שמחת בית השואבה בישיבת אורייתא את הסגנון והציבור (זה רק חסידים) והאם שווה לבוא מרחוק זה עוצמתי וכו'הבנתי שיש מחר (יום שני) בישיבת אורייתא בירושלים משהו גדול עם הערשי וויינבערגער (לא בטוח, תבררו לפני).
כתבתי שראיתי מודעה עם הכחשה על האירוע הספציפי הזה, לא על שום אירוע אחר.לא, זה ששמעת הכחשה זה על אירוע שעושים מתנגדי הגר"מ שטרנבוך שליט"א (פוליטיקה).
אני לא יודע שום דבר על השנה, אבל הייתי שם בשנים קודמות וזה אירוע כללי, לא חסידי בלבד בכלל, ומאוד שמח ומאוד מושקע. לדעתי שווה לבוא גם מרחוק. (זה נמצא בסוכה ענקית שבנו ליד אורייתא, כך שהמקום הוא מזמין לכלל הציבור ואתה לא מרגיש שנכנסת לאיזה היכל של ישיבה).יש למישהו מידע על שמחת בית השואבה בישיבת אורייתא את הסגנון והציבור (זה רק חסידים) והאם שווה לבוא מרחוק זה עוצמתי וכו'
יש השנה במערת המכפלה?
יש היום בחברון?
ב- 4 יש הופעה של ישי לפידות, ב- 8 של ביני לנדאו (לביני לנדאו צריך כרטיסים).מישהו יודע מה יש היום בסוכת ראש העיר ירושלים ?
יש מקום גם לנשים?אני לא יודע שום דבר על השנה, אבל הייתי שם בשנים קודמות וזה אירוע כללי, לא חסידי בלבד בכלל, ומאוד שמח ומאוד מושקע. לדעתי שווה לבוא גם מרחוק. (זה נמצא בסוכה ענקית שבנו ליד אורייתא, כך שהמקום הוא מזמין לכלל הציבור ואתה לא מרגיש שנכנסת לאיזה היכל של ישיבה).
היה אתמוליש רבי מיילך בירושלים היום ?
נראה לי שלא יכול להיותשמעתי משהו שאוריתא עולה השנה 10 ש"ח כרטיס,
במיר.איפה יש היום בירושלים שמחות בית השואבה מעניינות עם עזרת נשים????
דחוףף
תודה רבה והמשך חג שמח!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: