היונה לבנה
משתמש מקצוען
שמחת בית השואבה בעלזא תשפ
www.youtube.com
איך אפשר לראות שידור חוזר?צפה בקובץ המצורף 737510
שמחת חג מירושלים: ביוזמת ראש העיר ירושלים משה ליאון שמחת החג מגיעה עד אליכם לסוכה. בימים שני, שלישי ורביעי של חול המועד, יתקיימו מידי בוקר מופעים מוזיקאלים מרגשים מרחבת הכותל המערבי ועל רקע חומות ירושלים.
האירועים המוזיקאלים יועברו בשידור חי החל מהשעה 10:30 בבוקר באתרי האינטרנט ובערוצי הרדיו, ובקו התוכן של מופעי חול המועד, והחל מהשעה 21:00 יתקיימו מעמדי שמחת בית השואבה בהשתתפות גדולי הזמר החסידי על רקע חומות העיר העתיקה.
ניתן להאזין לשידורים החיים גם בקו 077-9300-403
חברו את הטלפון לרמקולים בסוכה ו...
העלו כבר שתייםאיך אפשר לראות שידור חוזר?
שלמה כהן, יואלי ורולי דיקמןעיריית ירושלים מזמינה אתכם להינות מידי ערב בשעה 20:00 משמחת בית השואבה
עיריית ירושלים מזמינה אתכם להינות מידי ערב בשעה 20:00משמחת בית השואבה משודרות ממגדל דוד אליכם לסוכה ! בהשתתפות ראש העיר משה ליאון ומ״מ ראש העיר הרב צביקה כהן...www.youtube.com
עיריית ירושלים - היום
עיריית ירושלים מזמינה אתכם להינות מידי ערב בשעה 20:00משמחת בית השואבה משודרות ממגדל דוד אליכם לסוכה
עיריית ירושלים מזמינה אתכם להינות מידי ערב בשעה 20:00משמחת בית השואבה משודרות ממגדל דוד אליכם לסוכה ! בהשתתפות ראש העיר משה ליאון ומ״מ ראש העיר הרב צביקה כהן...youtu.be
דיברתי על השידור הזההעלו כבר שתיים
גם אני, לדעתי היינו הךדיברתי על השידור הזה
זה ממש לא אותו שידורגם אני, לדעתי היינו הך
בכיף!@הכלבויניק זה בסדר שאני מעלה את כל הישנים האלה? להביא עוד כאלו?
תודהההרב יצחק פנגר וגלעד פוטולסקי משמחים בשמחת בית השואבה I (בלעדי לתשפ"א)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: