זמני בעולם
משתמש מקצוען
אני זקוק לצורך כתיבת סיפור שמות של מרוקאים/יות, יש לכם להביא לי?
אני מתכוין לשמות פרטיים כמו משה...
אני מתכוין לשמות פרטיים כמו משה...
אברהם אבינו היה מרוקאי?אברהם
ברור, אבל כשעושים סיפור או סרט וכדו' על מרוקאים חייבים לפרספר...למרוקאים יש גם שמות קלאסים כמו אברהם משה חיים ועוד, לא צריך תמיד למצוא דווקא את המוזרים, העיקר לא זונדל לוי מנדל ושפרינצא
אמנם הוא לא היה לא מרוקאי, אבל חלבי שהיגר למצריים בעקבות רעב, (לאחר שהיגר לארץ ישראל) מה שנקרא פליטאברהם אבינו היה מרוקאי?
א"כ כולנו מרוקאים
חיפוש אצל רבה גוגל...וואלה, מאיפה זה?
מרוקו וצרפת זה אקטואלי....חלק זה שמות יותר צרפתיים (מרוקאים צרפתיים)
ואברהם זה יותר רבי אברם (הר בשווא )
אתה צודק, אבל קח בחשבון לא לקחת שמות קיצוניים, יש כאלה שנפגעים מזה ולוקחים אישית, ביננו ברור שיש בו הכללה שלמרות שבתכלס' זה לא בעיה לקרא בשמות לפי מה שהיה מקובל אז אבל היום זה נתפס כזלזול...ברור, אבל כשעושים סיפור או סרט וכדו' על מרוקאים חייבים לפרספר...
מי נפגע?אתה צודק, אבל קח בחשבון לא לקחת שמות קיצוניים, יש כאלה שנפגעים מזה ולוקחים אישית, ביננו ברור שיש בו הכללה שלמרות שבתכלס' זה לא בעיה לקרא בשמות לפי מה שהיה מקובל אז אבל היום זה נתפס כזלזול...
חיה זה שם יותר קלאסי מ 'פרטונה' למשלמי נפגע?
אם יש סרט שאחד השחקנים בשם חיה, אני אמורה להפגע?
וואלא יש לי מידי הרבה הערות על התגובות
עטרה חפץ לא מרוקאית... (בעצם היא צרפתית אז אולי...)יש את הספר "בינתי" נראה לי של עטרה חפץ
מלא הווי מרוקאי מקסים
ושמות במנון נכון כדאי לך להתרשם.
(אברהם ואסתר הם שמות מאד נפוצים למרות שלא חריגים)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: